Ο πλαστικός άνδρας της DC θα αποκτήσει αυτόνομη ταινία

Όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές.

Υπό ανάπτυξη είναι η αυτόνομη ταινία του ήρωα της DC, Plastic Man, από την Warner Bros.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η Amanda Idoko (Breaking News in Yuba County, The Mayor) θα είναι η σεναριογράφος της ταινίας, ενώ ο Bob

Shaye, ιδρυτής της New Line Cinema, θα είναι ο εκτελεστικός παραγωγός. Σκηνοθέτης και πρωταγωνιστές δεν έχουν βρεθεί ακόμα.

Ένας από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες, ο Plastic Man δημιουργήθηκε από την Quality Comics και τον Jack Cole το 1941. Αργότερα, έγινε μέρος της DC με τις ιστορίες του να συνδυάζουν χιούμορ και δράση. Ο Plastic Man είναι ο Patrick “Eel” O’Brian, ένας πρώην εγκληματίας που λόγω ενός χημικού αποκτά την ικανότητα να αλλάζει μορφή, να τεντώνεται και να στρίβει το σώμα του σε υπερβολικό βαθμό.

Αναφορές θέλουν την ταινία να κρατά την ίδια ανάλαφρη διάθεση με αυτή των κόμικς. Οι Walter Hamada και Chantal Nong της DC θα επιβλέπουν το project για χάρη του studio.

Πρόσφατα, είδαμε τον ήρωα σε μια μίνι-σειρά από τους δημιουργούς του "Birds of Prey". Στο παρελθόν, ο Plastic Man είχε γίνει σειρά κινουμένων σχεδίων, η οποία έτρεξε την περίοδο 1979-1981.

Άλλοι ήρωες της DC που ίσως αποκτήσουν κινηματογραφική μεταφορά είναι οι Blue Beetle και Zatanna.

Επερχόμενες ταινίες της DC είναι το "Aquaman", το οποίο μαζί με άλλες θα κάνει το ντεμπούτο του στους ελληνικούς κινηματογράφους αυτόν τον μήνα, και το "Shazam!", το οποίο απέκτησε νέα αφίσα.

Μην ξεχάσετε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό μας για να κερδίσετε διπλές προσκλήσεις για την avant premiere του "Aquaman".

IGN GreeceState Like Sleep - TrailerΟι νέες αφίσες της εβδομάδας 26/11 - 2/12Ένα μαγεμένο μέλος της DC ίσως κέρδισε κινηματογραφική μεταφορά

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα