Ευχαρίστησε τον αρχηγό της η Λίντες (photo)

Η Έλεν Λίντες είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Ρούντι Φερνάντεθ, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κίνας. Η σύζυγος του αρχηγού της Ισπανίας τόνισε μέσω της σελίδα της στο Instagram, πως περιμένει τον σύντροφό της να επιστρέψει σπίτι και να τον υποδεχτεί με τον καλύτερο τρόπο.

Χαρακτηριστικά, έγραψε στη σελίδα της στο Instagram: “Δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι παραπάνω από μια ομάδα που μας έχει
δώσει τα πάντα. Ευχαριστούμε, πρωταθλητές! Ευχαριστούμε που μας κάνετε να ονειρευόμαστε, να χαιρόμαστε, να φωνάζουμε και να κλαίμε. Και ένα ευχαριστώ στον αρχηγό μας, τον αρχηγό μου, Ρούντι, που αποδέχτηκε μια τέτοια ευθύνη σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής του. Σε περιμένουμε στο σπίτι με χαρά για να σε υποδεχτούμε, όχι μόνο σαν παγκόσμιο πρωταθλητή, αλλά και σαν πατέρα και σύζυγο, που μας έλειψε πολύ. Είσαι ένας καταπληκτικός άνθρωπος, μέσα κι έξω από το γήπεδο. Σε αγαπάμε”.

Το σχετικό ποστάρισμα:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

No podemos pedir más a un equipo que nos lo ha dado todo. Gracias campeones! Gracias por hacernos soñar, vibrar, gritar y llorar. Y gracias a nuestro capitán, mi capitán, @rudy5fernandez por aceptar tanta responsabilidad en un momento muy difícil de su vida. ❤️Aquí en casa te esperamos con la ilusión de recibir, no sólo a un campeón del mundo, sino a un padre y a un marido al que echamos mucho de menos. Eres una gran persona, dentro y fuera de la cancha. Te queremos!!! #somoscampeonesdelmundo #fibawc #worldcupchina2019

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Helen Lindes Griffiths (@helenlindesgrif) στις 15 Σεπ, 2019 στις 9:54 πμ PDT


Πέρα από το να αποθεώνει τον Ρούντι Φερνάντεθ, η Λίντες συνηθίζει να ανεβάζει στον λογαριασμό της και αρκετές αποκαλυπτικές φωτογραφίες. Πάρτε μια γεύση... Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ayer estuve en un lugar precioso para celebrar que mis amigos @carolgm1985 y @haibansuky se casaban

Keywords
Τυχαία Θέματα