Έδρες και αποτελεσματικότητα στην 4η αγωνιστική

Έξι νίκες γηπεδούχων σε ισάριθμα παιχνίδια μέχρι το βράδυ της Κυριακής, ήταν ο απολογισμός της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στην Τούμπα νίκησε η αποτελεσματικότερη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ από την αρχή της σεζόν αξιοποιεί σε πολύ μεγάλο ποσοστό τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται. Το ίδιο έκανε και με την «Ένωση» που με τη σειρά της είχε ευκαιρίες, στάθηκε καλύτερα από ότι στο περυσινό ντέρμπι της Τούμπας, όμως δεν σκόραρε. Δεδομένο επίσης ότι ο Ουζουνίδης είδε την ομάδα του να δέχεται… παιδικά γκολ.

Ο
Παναθηναϊκός του Δώνη συνεχίζει να εκπλήσσει ευχάριστα. Όχι μόνο για τα αποτελέσματα αλλά κυρίως για τη σταθερότητα που αρχίζει και βγάζει στο γήπεδο. Πέρα από τις νίκες και τους βαθμούς, πέρα από την προσέλευση του κόσμου στο Ολυμπιακό Στάδιο, ο Δώνης και οι παίκτες του έχουν πετύχει κάτι σημαντικότερο. Να αποδείξουν πως οι νέοι Έλληνες παίκτες μπορούν να σταθούν στο υψηλότερο επίπεδο ακόμη και χωρίς προηγούμενες παραστάσεις. Αρκεί να έχουν πλάνο, καθοδήγηση και προπονητή που θα καταφέρει να τους κάνει να αισθάνονται σημαντικοί, χωρίς παράλληλα να πάρουν τα… μυαλά τους αέρα.

Στους «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ Γιάννενα επιβεβαίωσε την αγωνιστική του άνοδο. Πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και τα πρώτα ανεπιτυχή αποτελέσματα, ήταν σίγουρος για το ότι η ομάδα του θα είναι ανταγωνιστική όπως και τα προηγούμενα χρόνια με αυτόν στον πάγκο. Αποδεικνύεται από τα τελευταία δύο παιχνίδια πως η εικόνα του βελτιώνεται συνεχώς. Ο ‘Αρης είναι ομάδα με απαιτήσεις. Καλά κάνουν οι φίλοι του και «στραβώνουν» σε ανεπιτυχή αποτελέσματα. Για τις ομάδες του επιπέδου του Άρη δεν έχει σημασία η κακή παρένθεση προηγούμενων χρόνων, αλλά η καθημερινή απαίτηση για βελτίωση.

Ο Ατρόμητος αρχίζει, όπως και πέρυσι, να βελτιώνει σταδιακά την εικόνα του. Ποντάρει πολλά στην ανασταλτική του λειτουργία και απέναντι στην ΑΕΛ που καλείται άμεσα να βελτιωθεί, είχε εύκολο έργο.

Η Ξάνθη νίκησε τον ΟΦΗ 3-0 σε αναμέτρηση που το σκορ δεν λέει όλη την αλήθεια. Οι Κρητικοί έπαιξαν πολύ καλά στα πρώτα 25 λεπτά, όμως αυτό το διάστημα δεν είναι αρκετό για να δώσει βαθμούς και νίκες. Η Ξάνθη ευτύχησε να σκοράρει στην πρώτη ευκαιρία της και να βγάλει από πάνω της την δικαιολογημένη πίεση για το αποτέλεσμα μετά τις εμφανίσεις που προηγήθηκαν.
Keywords
Τυχαία Θέματα