Έχει τον τρόπο της στην Τρίπολη

Με μοναδικό απόντα τον Αντριάν Λουσέρο, ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του στο πόδι, συνεχίζει την προετοιμασία της η Ξάνθη, εν όψει της ερχόμενης αναμέτρησης με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ένα παιχνίδι, στο οποίο οι Θρακιώτες έχουν διπλό στόχο.

Αφενός, τους ενδιαφέρει η νίκη, όπως έκαναν άλλες τέσσερις φορές ως τώρα την τρέχουσα σεζόν σε εκτός έδρας παιχνίδια τους (στα Χανιά, στην Κέρκυρα,
στο Αγρίνιο και στη Λαμία). Αφετέρου, βολεύονται και με την ισοπαλία, καθώς και βαθμό σε δύσκολη έδρα θα πάρουν, αλλά και τον Αστέρα στην ίδια θέση με αυτούς στο βαθμολογικό πίνακα θα κρατήσουν.

Πάντως, οι Θρακιώτες έχουν δείξει στο παρελθόν ότι έχουν τον τρόπο τους να παίρνουν αυτό που θέλουν στην Τρίπολη. Στα δέκα (10) παιχνίδια που έχουν γίνει εκεί ως τώρα μεταξύ των δύο ομάδων σε επίπεδο μεγάλης κατηγορίας, οι Θρακιώτες έχουν πάρει δύο (2) φορές τη νίκη, μετρούν επτά (7) ισοπαλίες και έχουν ηττηθεί μόλις μία (1) φορά. Η καλή παράδοση μπορεί να μην μετρά πάντα, όμως, ειδικά την τρέχουσα σεζόν, η ομάδα της Ξάνθης έχει αποδείξει εμπράκτως ότι τις… τηρεί τις (καλές και κακές γι’ αυτήν) παραδόσεις.

Ο προπονητής της ομάδας, Μίλαν Ράσταβατς, αυτό που ζητεί από τους παίκτες του είναι να προσέξουν ιδιαίτερα τις πλαγιοκοπήσεις του Αστέρα, να κρατήσουν χαμηλά το ρυθμό του αγώνα και να βγούνε με τις καλύτερες προϋποθέσεις στις αντεπιθέσεις.

Να σημειωθεί ότι σήμερα (30/1) παραχωρήθηκε με μορφή δανεισμού στον Πανσερραϊκό ο Οκάν Χατζητερζόγλου, για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.
Keywords
Τυχαία Θέματα