Έχει κέφια ο Καθηγητής!

Έχει κέφια ο Καθηγητής!osinteliΤετ, 11/18/2020 - 16:09

Μπαρμπαδάκια καλημέρα


Άστραψε και βρόντηξε ο Καθηγητής, καθώς είχε και πάλι επιτυχημένες προβλέψεις στο τελευταίο κείμενο που δημοσιεύτηκε στη στήλη του (13 - 14 Νοέμβρη). 

Τα ποσοστά του ήταν και πάλι πολύ ψηλά.
 
"Άγγιξαν τις παρυφές του όρους Έβερεστ", όπως χαρακτηριστικά είπε φίλος της στήλης και ερασιτέχνης ορειβάτης Ροδόλφος Περήφανος, που πρόσφατα κατέκτησε την κορυφή ¨Καντίνα" (284 μέτρα) την υψηλότερη στα Τουρκοβούνια (άγνωστο αν γεύθηκε κάποιο μεζέ από το ομώνυμο ψητοπωλείο). 

Μάλιστα από το συγκεκριμένο υψόμετρο όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο επιστημονικό περιοδικό "Κατσαβίδι" μπορεί οποιοσδήποτε να δει δια γυμνού οφθαλμού ολόκληρη την Αττική και την Αίγινα.

Αυτό για όσους γνωρίζουν κάτι από ορειβασία ισοδυναμεί με έναν άθλο, γιατί ακόμα και ένας έμπειρος ορειβάτης που πατάει στα πολύ ψηλότερα Ιμαλάια (8.848 μέτρα) είναι αδύνατον να διακρίνει το λεκανοπέδιο των Αθηνών.

Αλλά από τα περίεργα της φύσης, ας επιστρέψουμε στην καθημερινότητα και το στοίχημα.
Οι επιτυχίες το σαββατοκύριακο ήταν όντως πολύ σημαντικές.

Για τη ιστορία και τη στατιστική θα αναφέρουμε απλά ότι η ερευνητική ομάδα του Αξεπέραστου είχε συνολικά είχε έξι στα επτά, σε ένα κουπόνι δύσκολο με αρκετές εκπλήξεις και ανάποδα αποτελέσματα.

Αλλά επειδή τα γραπτά μένουν, ας θυμηθούμε τι σας είχε προτείνει ο ίδιος.

Από την 3αδα του Σαββάτου πέρασαν οι άσοι της Αιγύπτου, απέναντι στο Τόγκο και της Χιλής κόντρα στο Περού, αλλά όχι και το over της Βραζιλίας με τη Βενεζουέλα.
Στη 2αδα της Κυριακής πέρασαν αέρα ο άσος της Τσεχίας αλλά και της  Σλοβενίας, ενώ στο νικηφόρα ήταν και η τελευταία 2αδα (η λογική) με το διπλό Ελλάδας κόντρα στην Μολδαβία και το over 2, 5 στην σύγκρουση Ολλανδία - Βοσνία.
  
Ο ίδιος πάντως, μιλώντας το πρωί μέσω κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης στους εκλεκτούς του συνεργάτες ζήτησε να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι, παρά τις επιτυχίες, καθώς το στοίχημα δεν έχει "μπέσα και λογική".

" Τη μια μέρα αγαπητοί μου συνεργάτες η τύχη μπορεί να μας τα δώσει όλα απλόχερα, αλλά την επόμενη είναι πολύ πιθανό να μην βρίσκουμε στην τσέπη ούτε μαντίλι για να σκουπίσουμε τα δάκρυα μας",  τόνισε μεταξύ άλλων ο Προφέσορ που ταυτόχρονα έδωσε τις κατευθυντήριες γραμμές στο επιστημονικό προσωπικό για το σημερινό κουπόνι.

Ύστερα από συζήτηση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, ανακοινώθηκαν οι προβλέψεις για το σημερινό πρόγραμμα 

ΠΑΡΤΕ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ

ΛΟΓΙΚΗ 2ΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ - ΣΛΟΒΕΝΙΑ : UNDER 2, 5
ΒΕΛΓΙΟ - ΔΑΝΙΑ : OVER 2, 5

ΠΙΟ ΤΟΛΜΗΡΗ 2ΑΔΑ

ΠΟΛΩΝΙΑ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ : 2
Β.ΙΡΛΑΝΔΙΑ - ΡΟΥΜΑΝΙΑ : 2 DNP (ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ)

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - ΔΙΕΘΝΕΙΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο Καθηγητής Off Off gargirog Off Off ΔΙΕΘΝΕΙΣ Άστραψε και βρόντηξε ο Καθηγητής, καθώς είχε και πάλι επιτυχημένες προβλέψεις στο τελευταίο κείμενο που δημοσιεύτηκε στη στήλη του (13 - 14 Νοέμβρη).  Article publish on Τετ, 11/18/2020 - 16:09 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα