Έμπολι-Ρόμα 2-1: Σωτηρία στο 90+3′!

Συγκλονιστικό ματς στην Τοσκάνη με την Έμπολι να σκοράρει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Νιάνγκ για το 2-1 επί της Ρόμα και σε συνάρτηση με την ήττα της Φροζινόνε. πανηγύρισε την παραμονή της στην κατηγορία την τελευταία – κυριολεκτικά – στιγμή!

Ματς δίχως αύριο στο «Κάρλο Καστελάνι» για τους γηπεδούχους, που ήθελαν στραβοπάτημα της Φροζινόνε και νίκη επί των «πρωτευουσιάνων» προκειμένου να παραμείνουν στη Serie A! Όλα ξεκίνησαν ιδανικά με τον Κανσελιέρι ν’ ανοίγει το σκορ στο 13′ προκαλώντας φρενίτιδα εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου αλλά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων

του πρώτου μέρους ο Αουάρ αποφάσισε να βάλει το στοιχείο της αγωνίας, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Η συνέχεια ήταν ακόμη πιο συγκλονιστική, καθώς η αδιάφορη Ρόμα, απαλλαγμένη από το άγχος έπαιζε για τη νίκη δίνοντας στον αγώνα το χαρακτήρα της ρώσικης ρουλέτας. Πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν κανένα γκολ μέχρι το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Νιανγκ εκτέλεσε με σουτ στη γωνία, όχι απλά για το νικητήριο αλλά για το σωτήριο γκολ που κράτησε την ομάδα στην κατηγορία! Το τί ακολούθησε δεν περιγράφεται επαρκώς… Ο λόγος ανήκει στην εικόνα και στο βίντεο που ακολουθεί….

Keywords
Τυχαία Θέματα