E3 2019: Το Luigi's Mansion επιστρέφει με νέες ghostbuster κινήσεις

Ο Luigi επιστρέφει με περισσότερα Xanax.

Οι διακοπές του Luigi αρχίζουν να μοιάζουν με εκείνες του Mcaulay Culkin από τις ταινίες Home Alone. Κάπως έτσι και ο Luigi θέλει να χαλαρώσει από τα χρέη του υδραυλικού, σε ένα ξενοδοχείο μαζί με τον Mario και την Peach.

Παρόλα αυτά,

η Nintendo του χαλάει ξανά τις διακοπές. Ο ψηλότερος υδραυλικός των Mario Bros. θα κληθεί να λύσει το μυστήριο του στοιχειωμένου ξενοδοχείο, ξανά με τη βοήθεια του Professor E. Gadd.

Στην τρίτη του περιπέτεια, ο Luigi έχει στη διάθεση του περισσότερες τεχνικές Ghostbuster, νέα σκούπα και έναν βοηθό, ονόματι Gooigi, τον οποίο μπορούν να ελέγξουν οι φίλοι σας ή εσείς ο ίδιος, αν δεν έχετε φίλους (κατά προσωπική εμπειρία).

Το Luigi’s Mansion 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει για τα Nintendo Switch μέσα στο 2019.

Όλες οι ανακοινώσεις από την E3 στο ειδικό hub του IGN Greece: E3 2019

Ο Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN Greece (μόνο όταν κοιμάται) και του αρέσει παρέα με τα πρωινά leaks της E3, να έχει δίπλα του ένα ανοικτό μπουκάλι μπύρας, έτσι για να ξεκινήσει καλά η μέρα.

IGN GreeceE3 2019: Αποκαλύφθηκε το Watch Dogs: Legion και η ημερομηνία κυκλοφορίας τουE3 2019: Τα Resident Evil 5 και 6 έρχονται στο Nintendo SwitchE3 2019: Η Nintendo ανακοινώνει το remake του Panzer Dragoon

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα