Δύσκολες ημέρες για τον Ικάρντι

Ο Μάουρο Ικάρντι χάνει ευκαιρία και μεγάλο μέρος της εξέδρας του «Μεάτσα» τον αποδοκιμάζει. Δεν αποτελεί αποκύημα φαντασίας αλλά πραγματικότητα. Και μάλιστα πολύ κοντινή, καθώς συνέβη στον αγώνα της Ίντερ με την υποβιβασμένη Κιέβο Βερόνα, στην αναμέτρηση της Δευτέρας (13/5) για την 36η αγωνιστική της Serie A.

Ο Αργεντινός striker έχει πετύχει μόνο ένα γκολ –με πέναλτι- σε 494 λεπτά συμμετοχής, από τότε που επέστρεψε στην...αγκαλιά της Ίντερ.
Υπενθυμίζεται πως στις 13 Φεβρουαρίου η διοίκηση των «Νερατζούρι» αποφάσισε να αφαιρέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Ικάρντι, ως αντίδραση σε δηλώσεις της συζύγου του και εκπροσώπου του, Γουάντα Νάρα, αναφορικά με το μέλλον του στο σύλλογο. Τότε ο 26χρονος αρνήθηκε να δώσει το «παρών» στον αγώνα με τη Ραπίντ Βιέννης, επιστρέφοντας τελικώς στη δράση στις 3 Απριλίου.

Μέχρι στιγμής στη σεζόν ο Ικάρντι έχει ένα γκολ ανά 215 λεπτά, όσα κι ο Ντρεφρέλ, ενώ για να γίνει η σύγκριση με άλλους επιθετικούς ο Πιόντεκ έχει ένα γκολ ανά 133 λεπτά. Στην Ιταλία θεωρούν δεδομένη την πρόσληψη Αντόνιο Κόντε από την Ίντερ για την επόμενη σεζόν, όπως και την αναζήτηση ενός άλλου επιθετικού –στη λίστα ο Τζέκο της Ρόμα-, δεδομένα που μπορεί να αλλάξουν την πορεία της σταδιοδρομίας του Ικάρντι στους Μιλανέζους.
Keywords
Τυχαία Θέματα