Δύσκολα για Μολέντο, προχωρούν τις εναλλακτικές

Ο ΠΑΟΚ κατέβαλε ισχυρή προσπάθεια για την απόκτηση του Ροντρίγο Μολέντο από τον Παναθηναϊκό, όμως η πολυπλοκότητα της κατάστασης με την εμπλοκή της Ιντερνασιονάλ και το υπογεγραμμένο προσύμφωνο του ποδοσφαιριστή με τη βραζιλιανική ομάδα δείχνουν εμπόδια αξεπέραστα.

Μάλιστα, την Παρασκευή έγινε μια ιδιαίτερη κίνηση από τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» με ταξίδι του Λούμπος Μίχελ στην Αθήνα – και – για τον λόγο αυτό, δίχως όμως να υπάρξει θεαματική
αλλαγή στα ήδη υπάρχοντα δεδομένα. Για να συμβεί αυτό θα έπρεπε ο ίδιος ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός ν’ αναλάβει δράση, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ως τώρα με αποτέλεσμα να ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες αίσιου τέλους στο συγκεκριμένο μεταγραφικό φλερτ.

Μάλιστα, ήδη έχουν προχωρήσει οι επαφές των επιτελών της ομάδας με τις εναλλακτικές περιπτώσεις που έχουν κατά νου, τ’ αποτελέσματα των οποίων αναμένονται. Πάντως ο Μολέντο, που ήταν εκτός αποστολής για το ματς του Παναθηναϊκού με τον Πλατανιά, βρέθηκε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας όπου και παρακολούθησε από τις κερκίδες τον αγώνα της ομάδας του, παρέα μ’ έναν άλλον πρώην ποδοσφαιριστή του «τριφυλλιού», τον Πορτογάλο Ζέκα ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην Κοπεγχάγη.
Keywords
Τυχαία Θέματα