Οι Jon Hamm και Ed Harris προστέθηκαν στο cast του "Top Gun: Maverick"

Το cast όσο πάει και μεγαλώνει.

Εξακολουθεί να μεγαλώνει το cast του "Top Gun: Maverick", τόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα. Δύο γνωστά ονόματα του κινηματογραφικού χώρου προστέθηκαν στα ήδη υπάρχοντα, και δίνουν την ατμόσφαιρα ταινιών των προηγούμενων δεκαετιών.

Σύμφωνα με το Deadline, οι Jon Hamm και Ed Harris είναι οι δύο πιο πρόσφατες συμμετοχές στο sequel του

"Top Gun", και φέρνουν μαζί τον νεώτερο σε ηλικία Lewis Pullman. Μέχρι στιγμής, δεν έχει προσδιορισθεί ο ρόλος κανενός για την ταινία.

Ο Ed Harris φέρει περίπου 100 τίτλους στο δυναμικό του, ξεκινώντας από το 1976, και φτάνοντας στο σήμερα, με πιο πρόσφατο τον ρόλο του ως Man in Black για τη σειρά "Westworld". Μερικοί από τους πιο γνωστούς του ρόλους είναι για τις ταινίες "Walker", τη βιογραφική ταινία για τον William Walker στην οποία πρωταγωνίστησε, "Apollo 13", μία από τις πιο θρυλικές ταινίες με διαστημικό περιεχόμενο, "Absolute Power" του Clint Eastwood, "The Truman Show", με πρωταγωνιστή τον Jim Carrey, "Enemy at the Gates" και "A Beautiful Mind". Η καριέρα του δεν έχει περιοριστεί αποκλειστικά στον κινηματογράφο, αφού έχει δανείσει τη φωνή του στο παιχνίδι "Call of Duty: Black Ops", υποδυόμενος τον χαρακτήρα Jason Hudson.

Ο Jon Hamm, που ξεκίνησε το υποκριτικό του ταξίδι το 1997, έχει συμμετάσχει σε εξίσου σημαντικές ταινίες, και μάλιστα από την αρχή της καριέρας του. Για το "We Were Soldiers", του 2002, βρέθηκε δίπλα στον Mel Gibson, για το "The Town" δίπλα στους Ben Affleck και Jeremy Renner, και πρωταγωνίστησε στο "Million Dollar Arm", τη βιογραφική δραματική ταινία για τη ζωή του J. B. Bernstein, ενός αθλητικού αντζέντη.

Για τον Lewis Pullman, μία από τις πιο πρόσφατες εμφανίσεις του ήταν στην ταινία τρόμου "The Strangers: Prey at Night", ενώ είχε ήδη βρεθεί στο cast της ταινίας "Battle of the Sexes", για την οποία πρωταγωνίστησαν οι Emma Stone και Steve Carell. Πρόκειται για μια νέα παρουσία στον χώρο, με την καριέρα του να ξεκινά μόλις το 2013, και το "Top Gun: Maverick" θα του δώσει μια καλή ευκαιρία και ένα δυνατό τίτλο στο δυναμικό του.

Το υπόλοιπο cast της ταινίας συμπληρώνουν οι Tom Cruise και Val Kilmer, οι οποίοι αποτελούν τις μεγάλες επιστροφές από την πρώτη ταινία του, που πρωτοεμφανίστηκε πριν από 32 χρόνια, το 1986. Μαζί τους, ο Glen Powell, η Jennifer Connely και ο Miles Teller. Ο τελευταίος, μάλιστα, θα έχει και εξέχουσα θέση, αφού θα ενσαρκώσει τον γιο του Goose και θα αποτελέσει κινητήριο παράγοντα στην υπόθεση της ταινίας.

Η ταινία πρόκειται να βρεθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 12 Ιουνίου του 2019 (ΗΠΑ), ενώ τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και ο Tom Cruise μας ενημέρωσε σχετικά.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceTop Gun: Maverick: Βρέθηκε ο γιος του "Goose"Top Gun: Maverick: Τρεις για τον ρόλο του γιου του Υπολοχαγού Nick "Goose" BradshawO Val Kilmer επιστρέφει για το "Top Gun 2"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα