Δυναμική παρουσία της RIST Hellas στην έκθεση Athens International Jewellery Show 2019

Φέτος η RIST Hellas εστιάζοντας πλήρως στην εξωστρέφεια, συμμετείχε με ένα εντυπωσιακόπερίπτερο «ανοιχτού τύπου», παρουσιάζοντας όλες τις νέες συλλογές ρολογιών καικοσμημάτων των διάσημων μαρκών που αντιπροσωπεύει, όπως και την ανανεωμένη εταιρικήτης ταυτότητα, που αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία και τις αξίες της εταιρίας.

Δυναμική υπήρξε η παρουσία των συνεργατών της RIST Hellas από Ελλάδα και Κύπρο στοπερίπτερο
της, δείχνοντας μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο νέο απόκτημα της εταιρίας για το2019, την GANT Time με την τελείως ανανεωμένη συλλογή ρολογιών, με το νέο εμβληματικό“Diamond” σύμβολο στο καντράν.

Πρεμιέρα στην ελληνική αγορά έκαναν στο περίπτερο της RIST Hellas, τόσο η νέα premiumσυλλογή κοσμημάτων Michael Kors από ασήμι και ημιπολύτιμους λίθους, όσο και ταπολυαναμενόμενα smartwatch Michael Kors Access, τα οποία οι επισκέπτες είχαν τηνευκαιρία να δοκιμάσουν τις λειτουργίες και την χρηστικότητα τους.

Η έκπληξη της φετινής παρουσίας της RIST Hellas στην έκθεση, ήταν ο ιδιαίτερα ξεχωριστόςτρόπος παρουσίασης των νέων συλλογών ρολογιών, smartwatch και κοσμημάτων τωνδιάσημων μαρκών, Michael Kors, Emporio Armani, Armani Exchange, Fossil, Skagen,Paul Hewitt, Paul Smith, TW Still και ORIS. Με έναν πρωτότυπο, ευρηματικό καιεντυπωσιακό τρόπο, έμπειροι performer υποδύθηκαν χαρακτηριστικούς ρόλους, πουανταποκρίνονταν απόλυτα στο DNA της κάθε μάρκας, παρουσιάζοντας φορεμένα τα νέαμοντέλα των μαρκών στους επισκέπτες που βρισκόταν στους διαδρόμους της έκθεσης καιπροσκαλώντας τους στο περίπτερο της RIST Hellas.

Εκτός από το μεγάλο ενδιαφέρον των επισκεπτών, η παρουσία της RIST Hellas στην έκθεσηπροσέλκυσε το ενδιαφέρον γνωστών επωνύμων από τις τέχνες και τον αθλητισμό, όπως τονολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη, τον τραγουδιστή Νίκο Βουρλιώτη, τον παρουσιαστή ΘέμηΓεωργαντά και τον ηθοποιό Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Λίγα λόγια για τη RIST Hellas:
Η RIST Hellas ιδρύθηκε το 2014 και λειτουργεί ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος ρολογιώνκαι κοσμημάτων για Ελλάδα και Κύπρο των επώνυμων brand GANT Time, Oris, TW Steel,Paul Hewitt & Paul Smith, όπως και της Fossil Group για Ελλάδα με τα brand: MichaelKors, Emporio Armani, DKNY, Fossil, Skagen, Armani Exchange & Emporio ArmaniSwiss. Το δίκτυο συνεργατών της αποτελείται από 320 καταστήματα και πάνω από 55 eshop.

Λίγα λόγια για την Athens International Jewellery Show:
Η έκθεση AIJS διοργανώνεται για 32η φορά από τη ΔΕΘ HELEXPO, σε συνεργασία με τηνΠανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων-Κοσμηματοπωλών-Ωρολογοπωλών(ΠΟΒΑΚΩ) και συγκεντρώνει επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.rist.gr ή επικοινωνήστε μετο Τμήμα Marketing στο 2310471155 και στο [email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα