Δραπέτευσε με βαθμό η Σουόνσι (video)

Στο ματς που άνοιξε την τρίτη αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ η Μπέρμιγχαμ κυριάρχησε αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει την Σουόνσι. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς χωρίς τελική εντός εστίας αλλά με έναν πολύτιμο βαθμό σε ένα ματς που έληξε 0-0!

Όσοι παρακολούθησαν το πρώτο ημίχρονο του ματς αποκλείεται να πίστευαν ότι η Σουόνσι έχει κάνει το δύο στα δύο και η Μπέρμιγχαμ δεν έχει νίκη φέτος στο πρωτάθλημα.

Από το πρώτο λεπτό η ομάδα του Γκάρι Μονκ κέρδισε όλες τις προσωπικές μονομαχίες, έβαλε στα σκοινιά την Σουόνσι και την χτύπησε ανελέητα
κι όμως... η μπάλα δεν μπήκε στα δίχτυα. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με τις τελικές να είναι 14-0 υπέρ των γηπεδούχων και 5-0 εντός εστίας.

Στο πρώτο του ματς βασικός ο τερματοφύλακας Μούλντερ κράτησε ζωντανή την Σουόνσι και της έδωσε ελπίδα για το δεύτερο ημίχρονο!

Οι διορθωτικές κινήσεις τακτικά από τον προπονητή της Σουόνσι χάλασαν το παιχνίδι της Μπέρμιγχαμ... δεν βελτίωσαν την δική του ομάδα. Αποτέλεσμα να δούμε ελάχιστες φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο αλλά και πάλι οι καλές στιγμές ανήκαν στους γηπεδούχους

Τρεις καλές ευκαιρίες αλλά το πολυπόθητο γκολ δεν ήρθε! Δέκα χρόνια μετά την τελευταία τους αναμέτρηση στο ίδιο γήπεδο οι δύο ομάδες ήρθαν και πάλι ισόπαλες 0-0. Η Σουόνσι διατήρησε το αήττητο μετά από τρία ματς και η Μπέρμιγχαμ ψάχνει ακόμη την πρώτη νίκη!
Keywords
Τυχαία Θέματα