Καθυστερεί για λίγο ακόμα η κυκλοφορία του Spyro Reignited Trilogy

Α μην αρχίζουμε τέτοια τώρα!

Για όλους εσάς που μαζί με τα μελομακάρονα μετρούσατε αντίστροφα και για το Spyro, μάλλον θα πρέπει να αυξήσετε το countdown.

Ο επικεφαλής της Toys for Bob, Paul Yan, επιβεβαίωσε σε ένα blog post ότι το Spyro Reignited Trilogy για το

PS4 και το Xbox One θα κυκλοφορήσει στις 13 Νοεμβρίου, ενώ αρχικά αναμέναμε να το δούμε στις 21 Σεπτεμβρίου.

Η πλήρης δήλωση του Yan αναφέρει:

"Όλοι εδώ στην Toys for Bob είναι τόσο υπερήφανοι που ασχολούνται με την πρωτότυπη τριλογία Spyro μετά από όλα αυτά τα χρόνια. Είμαστε βαθιά αφοσιωμένοι στο να δημιουργήσουμε αυτά τα παιχνίδια σωστά, γι 'αυτό αποφασίσαμε να μετακινήσουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Spyro Reignited Trilogy στις 13 Νοεμβρίου , 2018. Ήλπιζα πραγματικά ότι θα σώζατε δράκους και θα αντιμετωπίζατε Rhynocs νωρίτερα, αλλά η Τριλογία χρειάζεται περισσότερη αγάπη και φροντίδα. Τον Νοέμβριο, όταν εξερευνάτε τα Dragon Realms, Avalar και Forgotten Worlds, είμαστε σίγουροι ότι θα πείτε πως άξιζε η αναμονή. Η Activision είπε με τη σειρά της ότι το παιχνίδι χρειάζεται λίγο παραπάνω γυάλισμα για να ανταπεξέλθει σε αυτό που αναμένουν οι παίκτες αλλά και στα υψηλά standards της εταιρείας.

"Οι fans του Spyro αξίζουν το καλύτερο παιχνίδι, οπότε αποφασίσαμε να πάρουμε τον χρόνο μας για να βάλουμε τις τελευταίες πινελιές".

Τα νέα ήρθα λίγο μετά την ανακοίνωση ότι ο Stewart Copeland θα ντύσει μουσικά το παιχνίδι.

Κατά τη διάρκεια των διάφορων αποκαλύψεων, παρουσιάστηκαν και ορισμένα level του παιχνιδιού, όπως το Hurricos, που μπορείτε να δείτε παραπάνω καθώς και το Colossus level από το Spyro: Ripto's Rage.

Τέλος, μην ξεχνάτε ότι το δεύτερο και τρίτο παιχνίδι της τριλογίας θα χρειαστεί κάποιου είδους download. Το IGN επιβεβαίωσε ότι το Trilogy θα χρειάζεται download, το περιεχόμενο του οποίου παραμένει άγνωστο.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceSDCC 2018: O Stewart Copeland επιστρέφει στο Spyro Reignited TrilogySpyro Reignited Trilogy Soundtracks - Original vs. RemasteredΣτα βήματα του Bandicoot το Art Box του Spyro Reignited Trilogy

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα