Δρακόντεια μέτρα στη Μαδρίτη για το Ρίβερ-Μπόκα!

Το Ρίβερ - Μπόκα είναι το ματς "καυτή πατάτα", το οποίο θα διεξαχθεί στο Σαντιάγο Μπερναμπέου της Μαδρίτης την Κυριακή, υπό το φόβο επεισοδίων, για να αναδειχθεί ο νικητής του φετινού Κόπα Λιμπερταδόρες. Ο εκπρόσωπος των αρχών Χοσέ Μναουέλ Ροντρίγκεζ Ουρίμπες, μίλησε μετά τη σύσκεψη των αρμόδιων για θέματα ασφαλείας.

"Έχουμε στα χέρια μας το εργαλείο της απέλασης σε περιπτώσεις που υπάρχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο, όπως εκείνο του Μάξι Ματσάρο". (σ.σ. ο Μάξι Ματσάρο είναι ένας από τους αρχηγούς των φανατικών της Μπόκα Τζούνιορς, ο οποίος απελάθηκε χθες από τις αστυνομικές αρχές της Μαδρίτης)


Το Σούπερ Κλάσικο φιλοξενείται στο Σαντιάγο Μπερναμπέου την Κυριακή.

Οι αστυνομικοί οι οποίοι θα συνδράμουν για την ομαλή διεξαγωγή του ματς θα αγγίξουν τους 4.000. Συνολικά έχουν δοθεί 20.000 εισιτήρια για κάθε ομάδα, ενώ και 10.000 επιπλέον για όσους έρθουν από την Αργεντινή. Οι αστυνομικές αρχές συνεργάζονται στενά με τις αντίστοιχες της Αργεντινής και είναι γνωστό πως αναμένονται 400 με 500 ιδιαιτέρως βίαιοι οπαδοί.

"Εργαζόμαστε συνεχώς στα αεροδρόμια, σε δρόμους, σε μέσα μεταφοράς για να ανιχνεύσουμε επικίνδυνα άτομα με παρελθόν σε επεισόδια. Χθες απελάσαμε ένα επικίνδυνο άτομο, χάρη στη δουλειά που πραγματοποιεί η αστυνομία", πρόσθεσε ο Ουρίμπες.

"Γνωρίζουμε πως η πλειοψηφία των Αργεντινών έχει έρθει για να απολαύσει το ποδόσφαιρο, δεν θέλουμε η βίαιη μειοψηφία να πληγώσει αυτή την ποδοσφαιρική γιορτή".

Todo listo en el complejo Ciudad del Fútbol de Las Rozas para el segundo entrenamiento de Boca en Madrid. #JugamosTodos#VamosBoca

Keywords
Τυχαία Θέματα