Το Counter-Strike: Global Offensive γίνεται Free-To-Play

Δεν το περιμέναμε αυτό.

Το Counter-Strike: Global Offensive είναι και επίσημα free-to-play και προσθέτει ένα μίνι battle royale mode ονόματι Danger Zone.

Με ανακοίνωση μέσω του counter-strike.net το καινούργιο mode θα παίζεται με 16 παίκτες τη φορά. Οι παίκτες θα χρησιμοποιούν ένα tablet για να βλέπουνε μια οπτική αναπαράσταση του Danger

Zone και προς τα πού κλείνει κατά τη διάρκεια του match.

Το tablet μπορεί επίσης να ανιχνεύσει τις κινήσεις άλλων παικτών και τις μεταφορές από τα drone τους. Το tablet μπορεί να αναβαθμιστεί για να παρέχει πιο λεπτομερείς πληροφορίες.

Οι παίκτες θα μπορούν να βρουν εξοπλισμό και λεφτά σε match που θα κρατάνε γύρω στα 10 λεπτά. Τα λεφτά μαζεύονται με ανατίναξη χρηματοκιβωτίων, μεταφορά κρατουμένων σε ασφαλές ζώνες και κυνήγι στόχων. Τα κέρδη μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναβάθμιση του tablet, αγορά καινούργιων όπλων και άλλα πολλά.

Το κάθε match του Danger Zone περιλαμβάνει τα κλασσικά όπλα από το οπλοστάσιο του CS:GO και μπορεί να παιχτεί solo ή και με έως δύο φίλους.

Για περισσότερα συμβάντα από τον gaming κόσμο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Ο Γιάννης είναι αρθρογράφος για το IGN Greece. Μπορείτε να τον ψάξετε στα social media ή και όχι.

IGN GreeceΟ PhantomL0rd στρέφεται ενάντια του TwitchΝεαρός "απήχθη" από τους γονείς του λόγω του εθισμού του στο gamingΠροστίθεται η επιλογή προσθήκης συστήματος καιρού στο CS:GO

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα