Δολοφονία Μιχάλη στη Ν. Φιλαδέλφεια: Ελεύθερος ο “Σουβλατζής” μετά την απολογία – Ισχυρίστηκε πως βρισκόταν στην Κεφαλονιά

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο 106ος κατηγορούμενος για την υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή στην αιματηρή επίθεση της Νέας Φιλαδέλφειας. Ο 43χρονος οργανωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού ισχυρίστηκε ότι το βράδυ της αιματηρής επίθεσης βρισκόταν στην Κεφαλονιά.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 43χρονος “σουβλατζής” αρνείται ότι έχει σχέση με τις αξιόποινες πράξεις που τον έφεραν αντιμέτωπο με τη δικαιοσύνη. Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του ανέκυψε διαφωνία ανάμεσα σε ανακρίτρια και εισαγγελέα σχετικά με το θέμα της επιβολής ή μη περιοριστικών όρων.

Ειδικότερα,

η εισαγγελέας είχε την άποψη πως ο κατηγορούμενος πρέπει να αφεθεί ελεύθερος χωρίς όρους, ενώ η ανακρίτρια είχε την άποψη πως έπρεπε να του επιβληθεί ο όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης μία φορά το μήνα. Τη διαφωνία αυτή καλείται να λύσει το δικαστικό συμβούλιο με τον 43χρονο να αποχωρεί ελεύθερος από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες και προέβαλε τον ισχυρισμό πως το επίμαχο χρονικό διάστημα ήταν εκτός Αθηνών. Μάλιστα προς τεκμηρίωση της υπερασπιστικής του θέσης προσκόμισε στοιχεία (εισιτήρια, αποδείξεις διοδίων, πληρωμές μέσω κάρτας κ.ά.) για να αποδείξει τον ισχυρισμό του πως από 2/8 μέχρι 8/8 βρισκόταν σε διακοπές στη Κεφαλονιά. Μάλιστα, υποστήριξε πως έχει αποστασιοποιηθεί από τον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού.

Να σημειώσουμε ότι, πριν την έναρξη της απολογίας του 43χρονου, εξετάστηκε ως μάρτυρας στην ανακρίτρια και η σύντροφος του οπαδού του Παναθηναϊκού, η οποία υποστηρίζει πως ήταν μαζί στην Κεφαλονιά.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 43χρονος συνελήφθη μετά από ένταλμα σύλληψης καθώς σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές ταυτοποιήθηκε ως ένας εκ των συμμετεχόντων στην επίθεση μέσω βίντεο και αναρτήσεων που λένε πως ήταν στα αιματηρά επεισόδια.

Πηγή: THE TOC

Keywords
Τυχαία Θέματα