Δολοφονία Άλκη: Γιγαντιαία έφοδος της ΕΛ.ΑΣ σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ και στο γήπεδο της Τούμπας – Ταυτόχρονες έρευνες

Ταυτόχρονη επιχείρηση της Αστυνομίας λαμβάνει χώρα στους συνδέσμους του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με το GRTimes, στο πλαίσιο των ερευνών για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Αυτήν την ώρα αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στις οδούς Παπάφη και Ορέστου, όπου βρίσκονται συνολικά τρεις σύνδεσμοι του “δικεφάλου του Βορρά”, ενώ το ίδιο φαίνεται να συμβαίνει και στην περιοχή του Ευόσμου αλλά και των Αμπελοκήπων.

Το Thestival μεταδίδει ότι κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε εντός του συνδέσμου του ΠΑΟΚ

στην περιοχή των Αμπελοκήπων κατασχέθηκαν στυλιάρια, πυροσβεστήρες και κενά γυάλινα μπουκάλια. Οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον υπεύθυνο του συνδέσμου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικές δυνάμεις από το εσωτερικού του συνδέσμου του ΠΑΟΚ που βρίσκεται επί της οδού Ορέστου, συνέλεξαν τουλάχιστον πέντε μεγάλες σακούλες σκουπιδιών με ευρήματα, αλλά και επτά κάσες.

Παράλληλα, έρευνες γίνονται και στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ που βρίσκεται στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι έρευνες διεξάγονται στο πλαίσιο εντοπισμού είτε συμμετεχόντων στη δολοφονική επίθεση, είτε στοιχείων που μπορούν να οδηγήσουν στους δράστες, όπως συνέβη χθες κατά την έρευνα των αρχών στον κεντρικό σύνδεσμο του ΠΑΟΚ “Θύρα 4” που βρίσκεται επί της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στις έρευνες οι οποίες πραγματοποιούνται παρουσία δικαστικών λειτουργών, συμμετέχουν και αστυνομικοί σκύλοι.

Επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να κάνει η ΕΛ.ΑΣ. μετά την ολοκλήρωσή τους.Δείτε βίντεο και εικόνες:

Ραγδαίες εξελίξεις

Την ίδια στιγμή, υπαινιγμούς για ραγδαίες εξελίξεις, ακόμα και εντός της ημέρας, όσον αφορά τη σύλληψη όλων των συνεργών στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, άφησε ο Τάκης Θεοδωρικάκος. Αν και δεν εξήγησε τι εννοούσε με τις ραγδαίες εξελίξεις, το ρεπορτάζ λέει ότι αναμένονται νέες συλλήψεις από τον οπαδικό χώρο, ανθρώπων που συμμετείχαν στο επεισόδιο, ενώ αναμένονται πρωτοβουλίες και για το φαινόμενο της οπαδικής βίας.

“Κάθε ώρα που περνάει με την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου, θα έχουμε σοβαρότατες εξελίξεις, η ΕΛΑΣ έχει ακόμα περισσότερα δεδομένα” υπογράμμισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3.

“Είναι χρέος τιμής να βρει η ΕΛΑΣ όλους τους δράστες, να αποδοθεί Δικαιοσύνη και η κοινωνία να γνωρίζει ότι η ΕΛΑΣ ξέρει και μπορεί και κάνει τη δουλειά της και λειτουργούν οι θεσμοί” ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Ήταν τραγική απώλεια ένα νέο παιδί, αξιόλογο, ένας 19χρονος φοιτητής, δεν υπήρχε κανένας λόγος να χάσει την ζωή του και να τον χάσουν οι γονείς τους… οφείλουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη είναι στοίχημα για την ΕΛΑΣ να βρεθούν οι ένοχοι” τόνισε.

Για τον φερόμενο ως δολοφόνο σχολίασε ότι “ο συγκεκριμένος έχει δικαστήριο μπροστά του, το 2022, για βαρύ τραυματισμό που προκάλεσε προ 3 ετών“.

“Είναι κρίσιμο θέμα για τη χώρα η γρήγορη απονομή δικαιοσύνης, ελπίζω να συμβάλει η ιδία στη αυτοβελτίωσή της.. Τους τελευταίους μήνες η ΕΛΑΣ έχει εξαρθρώσει δεκάδες περιπτώσεις που φέρονται να συνδέονται με οπαδικούς συνδέσμους, δεν είναι οπαδοί, είναι χούλιγκαν” σημείωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Πηγή: The Toc

Keywords
Τυχαία Θέματα