Δολοφονία 19χρονου Αλκη: Στα χέρια της αστυνομίας ο πρώτος ύποπτος – Ερχονται εξελίξεις

Πολύ κοντά στη σύλληψη τουλάχιστον ενός εκ των δραστών της εν ψυχρώ δολοφονίας του 19χρονου φιλάθλου του Άρη Άλκη Καμπανού, βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές τουλάχιστον ένας από τους τρεις άνδρες, οι οποίοι προσήχθησαν στη ΓΑΔΘ την Τρίτη αργά το βράδυ, φέρεται να συμμετείχε στην επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα εκατό μέτρα από το γήπεδο του Άρη, στο Χαριλάου.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται

το συγκεκριμένο άτομο- το οποίο φέρεται να γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις σχετικά με τα υπόλοιπους ομοϊδεάτες του οι οποίοι συμμετείχαν στην επίθεση εναντίον της παρέας του Αλκη – να έχει δώσει ονόματα και άλλων δραστών.

Όμως, προκειμένου να έχουν απτά στοιχεία και πειστήρια οι αστυνομικοί αναμένουν, πιθανόν και εντός της ημέρας, τα πρώτα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων για το δρεπάνι και άλλα ευρήματα, στον τόπο της δολοφονίας του 19χρονου φοιτητή του ΑΠΘ.

Όσον αφορά, στους άλλους δύο προσαχθέντες – οι οποίοι ανήκουν και αυτοί στο χώρο των οργανωμένων οπαδών – προς το παρόν δεν έχουν προκύψει εις βάρος τους ενοχοποιητικά στοιχεία, αν και παραμένουν στο κτίριο της ΓΑΔΘ.

ΠΗΓΗ: THETOC

Keywords
Τυχαία Θέματα