Δώδεκα στα δεκατρία για τη Γιουβέντους (video)

Λίγες ημέρες πριν αντιμετωπίσει την Βαλένθια για κρίσιμο ματς πρόκρισης στο Champions League, η Γιουβέντους νίκησε εύκολα την Σπαλ με 2-0 και έφτασε τις δώδεκα νίκες σε δεκατρία ματς φέτος.

Η Γιουβέντους ουσιαστικά στο πρώτο ημίχρονο χρειάστηκε να ανεβάσει ρυθμό για ένα δεκάλεπτο! Από το 20ο ως το 30ο λεπτό η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έτρεξε, πίεσε, δημιούργησε και τελικά έφτασε στο γκολ! Σκόραρε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 29ο λεπτό!

Η
ΣΠΑΛ είχε κατοχή μπάλας, άλλαξε αρκετές φορές την μπάλα έξω από την περιοχή αλλά μεγάλη ευκαιρία δεν έκανε. Το σκορ ημιχρόνου ήταν δίκαιη ανταμοιβή για τις προσπάθειες των δύο ομάδων!

Η Γιουβέντους μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο για να πετύχει το δεύτερο γκολ που θα τελειώσει το παιχνίδι! Είχε δοκάρι με τον Ντάγκλας Κόστα στο 50ο λεπτό και άλλο ένα σουτ του Βραζιλιάνου στο 51ο λεπτό που έδιωξε ο Γκομίς! Στο 60ο λεπτό... μια μπαλιά εξήντα μέτρων από τον Μπομύτσι για τον Κριστιάνο Ρονάλντο ξεκίνησε το δεύτερο γκολ!

Ο Πορτογάλος πρόλαβε την μπάλα. Την έδωσε στον Ντάγκλας Κόστα! Ο Βραζιλιάνος σούταρε και ο Γκομίς απέκρουσε αλλά έστειλε την μπάλα, δώρο, στον Μάντζουκιτς ο οποίος σε κενή εστία έκανε το 2-0!

Το ματς έκλεισε με την Γιουβέντους να μην κινδυνεύει και να απειλεί άλλες δύο φορές με τον Κριστιανο Ρονάλντο αλλά να μην μπορεί να νικήσει τον Γκομίς.

Τελικό σκορ 2-0, δωδέκατη νίκη σε δεκατρία ματς φέτος για την ομάδα του Αλέγκρι!

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (4-4-2) : Περίν – Ντε Σίλιο, Ρουγκάνι, Μπονούτσι, Σάντρο (87' Κιελίνι) – Κουαδράδο, Πιάνιτς, Μπετανκούρ, Ν. Κοστα (72' Ματουιντί) – Μάντζουκιτς, Κ. Ρονάλντο

ΣΠΑΛ (3-5-2) : Γκομίς – Τσιόνεκ, Φελίπε, Μπονιφάζι – Λατζάρι, Μιζιρόλι (59' Βαλότι), Σκιαταρέλα (83' Βαλντιφιόρι), Κούρτιτς, Φάρες – Αντενούτσι, Πετάνια (85' Παλόσκι)
Keywords
Τυχαία Θέματα