Διπλό με Μπράμος η Βενέτσια

Η Βενέτσια με εξαιρετικό τον Μάικ Μπράμος, πέρασε από τα Κανάρια Νησιά καθώς στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ της FIBA, επικράτησε με 80-78 της Τενερίφης.

Έτσι η Βενέτσις τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, πλησίασε την Τενερίφη στη μία νίκη αλλά δεν μπόρεσε να καλύψει την ήττα της στον πρώτο αγώνα μεδιαφορά επτά πόντων (65-72).

Ο Μάικ Μπράμος έκανε ένα πολύ καλό ματς (14π.) σημειώνοντας τέσσερα τρίποντα, όλα στο τέταρτο δεκάλεπτο, όταν η μπάλα έκαιγε.

Η
Βενέτσια έχει τον έλεγχο του ματς στην μεγαλύτερη διάρκεια, με τον Χάινς να οργανώνει και να εκτελεί (18π., 3ας.) και συμπαραστάτη του τον Στόουν (12π.), έκλεισε το ημίχρονο μπροστά με δύο (43-45).

Ένα ξέσπασμα στην επίθεση στο τρίτο δεκάλεπτο από τον Αμπρομάιτις (16π.) έφερε τους γηπεδούχους μπροστά στο τέλος της τρίτης περιόδου με 5 πόντους (61-56).

Στην τέταρτη περίοδο, το παιχνίδι έγινε ροντέο με το ένα καλάθι να διαδέχεται το άλλο και τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στην πρωτοπορία.

Ο Μαρκίς Χάινς με γκολ φάουλ στα 15’’ πριν το τέλος έκανε το 76-80 ενώ ο Ριτσότι στα 3’’ πριν το τέλος σφράγισε απλά το τελικό σκορ.

Ο Όστιν Ντέι είχε 14 πόντους για τους νικητές ενώ 10 πόντους και 5 ριμπάουντ πρόσθεσε ο Γκάσπερ Βίντμαρ.

Για την Τενερίφη οι Σεμπαστιάν Σάις και Κόλτον Άιβερσον είχαν από 10 πόντους έκαστος.
Keywords
Τυχαία Θέματα