Είναι "πήλινος" ο Κέιν;

Ο Χάρι Κέιν θα απουσιάσει από την ενεργό δράση μέχρι τον Μάρτιο, εξαιτίας του τραυματισμού στους συνδέσμους της αριστερής ποδοκνημικής άρθωσης. Είναι ένα σοκ για την Τότεναμ, όχι μόνο λόγω της απουσίας του 25χρονου επιθετικού από τις σημαντικές της υποχρεώσεις, αλλά και γιατί ο συγκεκριμένος τραυματισμός ίσως βάλει τη Ρεάλ Μαδρίτης (που γραφόταν πως είναι έτοιμη να δαπανήσει 200 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του) σε δεύτερες σκεψεις! Οι ποδοσφαιριστές
είναι "παντρεμένοι" με τον πόνο, όμως ο Κέιν έχει ιστορικό σοβαρών τραυματισμών. Το novasports.gr θυμάται τους προηγούμενες "λαβωματιές" του στράικερ των Λονδρέζων.

Σεπτέμβριος - Νοέμβριος 2016

Τον Σεπτέμβριο του 2016 ο Κέιν οδήγησε την Τότεναμ στη νίκη επί της Σάνερλαντ με 1-0, όμως ταλαιπωρήθηκε από έντονους πόνους στο φινάλε του ματς. Οι εξετάσεις έδειξαν τραυματισμό στους συνδέσμους της δεξιάς ποδοκνημικής για πρώτη φορά. Έλειψε από δέκα παιχνίδια της Τότεναμ και από ένα της εθνικής Αγγλίας. Οι Λονδρέζοι χωρίς εκείνον είχαν τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Σ' αυτό το διάστημα αποκλείστηκαν από το Λιγκ Καπ και είχαν αρκετά στραβοπατήματα στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μάρτιος - Απρίλιος 2017

H νίκη 6-0 επί της Μίλγουολ για το κύπελλο Αγγλίας τον Μάρτιο του 2017, δεν πανηγυρίστηκε όσο θα έπρεπε από τους φίλους της Τότεναμ, καθώς ένιωσαν πως χάνουν με σοβαρό τραυματισμό τον Χάρι Κέιν. Ο Βρετανός επιθετικός σε μια μονομαχία με τον Τζέικ Κούπερ τραυματίστηκε ξανά στον αστράγαλο, στον αριστερό αυτή τη φορά, αλλά όχι εξίσου σοβαρά. Έχασε μόλις τρία ματς της Τότεναμ, τα οποία μάλιστα ήταν όλα νικηφόρα.

Μάρτιος - Απρίλιος 2018

Ο τραυματισμός του στο ματς απέναντι στην Μπόρνμουθ, σε μια προσπάθεια για γκολ απέναντι στον Ασμίρ Μπέγκοβιτς, λίγο έλειψε να γίνει εθνικό ζήτημα, καθώς οι πρώτες ενδείξεις μιλούσαν για απουσία δύο μηνών από τη δράση, λόγω τραυματισμού στον δεξί αστράγαλο. Με βάση αυτά τα δεδομένα, τίθοταν εν αμφιβόλω η συμμετοχή του μετα "λιοντάρια" στο παγκόσμιο κύπελλο. Τελικά ο Κέιν επέστρεψε άμεσα, χάνοντας μόλις ένα ματς της Τότεναμ και δύο φιλικές αναμετρήσεις της εθνικής Αγγλίας. Στο παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με έξι γκολ!
Keywords
Τυχαία Θέματα