Διπλό για τη Μονακό

Ματς για γερά νεύρα έγινε στην Πολωνία, όπου η Ζιελόνα Γκόρα λίγο έλειψε να ολοκληρώσει εντυπωσιακή επιστροφή από το -23 απέναντι στην Μονακό, αλλά οι Γάλλοι χαμογέλασαν στο τέλος με το buzzer beater του Ρόμπινσον, για το τελικό 82-84.

Η Μονακό μετά το 17-18 του 8ου λεπτού πάτησε γκάζι και κατάφερε να προηγηθεί με 23 στη δεύτερη περίοδο, 24-47. Οι Πολωνοί από τα μισά της δεύτερης περιόδου βελτίωσαν την άμυνα τους ροκανίζοντας συνεχώς τη διαφορά, στους 9 στο τέλος του
3ου δεκαλέπτου, στους 6 στο 35, για να ισοφαρίσει 82-82 17 δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Έτσι κι αλλιώς από τη στιγμή που έχουμε επαναληπτικό δε θα υπήρχε παράταση, αλλά ο Ρόμπινσον με σουτ εκτός ισορροπίας φρόντισε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του. Γκετσεβίτσιους και Ντραγκίτσεβιτς ήταν οι κορυφαίοι των Πολωνών με 23 και 18 πόντους και αρκετά κρίσιμα καλάθια στο τέλος.

Από την άλλη η Μονακό είχε τον Ρόμπινσον με 17 και το νικητήριο καλάθι, ενώ ο Κούπερ πέτυχε 13 είχε 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά στο πριγκιπάτο με το νικητή να αντιμετωπίζει στους 8 το νικητή του ζευγαριού Ναντέρ-Μπάνβιτ.
Keywords
Τυχαία Θέματα