Διπλή ελληνική πρόκριση στους τελικούς του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος αεροβικής, από το τρίο και την πεντάδα νεανίδων

Στο τρίο νεανίδων, οι Βασιλεία Φαίδρα Διαμαντή / Αιμιλία Αυγητίδου / Αναστασία Θεοδωρακέα κέρδισαν την 4η θέση στον προκριματικό του αγωνίσματος με 19,100 βαθμούς και σφράγισαν το εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής (19/09), στον οποίο θα διεκδικήσουν με αξιώσεις ένα μετάλλιο.

Η δεύτερη ελληνική τριάδα που συμμετείχε στο ίδιο αγώνισμα, αποτελούμενη από τις Δέσποινα Καλυβέζα / Μαγδαληνή Μπάρλου / Αθηνά Ανδαλή, κατέλαβε την 11η θέση με 18,350 βαθμούς, μένοντας εκτός προνομιούχου οκτάδας για 0,300 β..

Ραντεβού για τους τελικούς της Κυριακής (19/09) έκλεισε και η ελληνική πεντάδα των νεανίδων (Βασιλεία Φαίδρα Διαμαντή / Αιμιλία Αυγητίδου / Αναστασία Θεοδωρακέα / Δέσποινα Καλυβέζα / Μαγδαληνή Μπάρλου), καθώς πλασαρίστηκε στην 7η θέση του προκριματικού με 17,950 βαθμούς.

Εξάλλου, στο ατομικό γυναικών, η πρωταθλήτρια Ελλάδας Σοφία Παππά πήρε την 22η θέση σε σύνολο 34 αθλητριών με 19,150 βαθμούς.

Αύριο, Σάββατο (18/09), ολοκληρώνονται οι προκριματικοί της διοργάνωσης, με την συμμετοχή της Βασιλείας Φαίδρας Διαμαντή και της Αιμιλίας Αυγητίδου στο ατομικό νεανίδων, ενώ την Κυριακή (19/09) θα διεξαχθούν οι τελικοί όλων των αγωνισμάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα