Πέλκας : "Στόχος μας κάθε μέρα να είμαστε και καλύτεροι"

Απογοητευμένος από το τελικό αποτέλεσμα αλλά ικανοποιημένος από την προσπάθεια και το νέο προφίλ της εθνικής μας μετά την έλευση του Άγγελου Αναστασιάδη ήταν μετά το ματς με την Φινλανδία ο Δημήτρης Πέλκας.

"Θέλαμε μια νίκη με μεγάλο σκορ. Προσπαθήσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ παρότι προηγηθήκαμε νωρίς όιμως αυτό δεν έγινε παρά το ότι νιώθουμε πως παίξαμε καλά. ΜΙλάμε πάντως για μια νέα αρχή. Στόχος μας να είμαστε κάθε
μέρα και καλύτεροι και να υπάρχει θέληση από όλους μας για το κάτι παραπάνω.
Ήμασταν καλύτεροι σήμερα αλλά είναι σίγουρο πως ήταν δύσκολο με δεδομένο πως ο νέος προπονητής είχε στη διάθεσή του ένα μικρό χρονικό διάστημα έτσι ώστε να περάσει τη φιλοσοφία του. Εμείς σε πρώτη φάση προσπαθήσαμε να παρουσιάσουμε κάτι καλύτερο και βέβαια θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη στο επόμενο ματς με την Εσθονία. Έτσι κι αλλιώς σε κάθε αγώνα έχουμε στόχο τη νίκη κι αυτό δεν αλλάζει. Τώρα έχουμε την δεύτερη ευκαιρία στα προκριματικά του Euro και εκεί πρέπει να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών. Σε αυτή την εθνική παίζουν και παίκτες οι οποίοι δεν έχουν πάει ακόμα σε τελική φάση μεγάλη διοργάνωση κι αυτό νομίζω πως είναι ένα επιπλέον κίνητρο.."
Keywords
Τυχαία Θέματα