Δίκαιη ανταμοιβή για Πρέστον και Στόουκ (video)

Ισόπαλη 2-2 έληξε η μονομαχία της Πρέστον με την Στόουκ! Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δις αλλά δεν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα. Η Στόουκ η οποία φέτος υποβιβάστηκε από την Premier League έμεινε χωρίς νίκη μετά από τρία ματς!

Το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης είχε τρελό ρυθμό και οι δύο ομάδες έκαναν αρκετές ευκαιρίες. Η Στόουκ με τον Μπεραχίνο στο 6ο λεπτό και η Πρέστον
με τον Ρόμπινσον στο 13ο λεπτό!

Η Πρέστον κατάφερε να ελέγξει το κέντρο και τον ρυθμό μετά το εικοστό λεπτό. Από εκείνο το σημείο και μετά δεν κινδύνευσε και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα από το σημείο του πέναλτι. Ο Έντουαρντς έκανε κοντρόλ με το χέρι και ο διαιτητής Μάντλι έδωσε την παράβαση με τον Γκάλαγκερ να δίνει το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Στην συνέχεια ανέλαβε τον ρόλο του πρωταγωνιστή ο Πίτερς. Ισοφάρισε πετυχαίνοντας γκολ μετά από μια τετραετία αλλά έκανε ένα αχρείαστο φάουλ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων από το οποίο ήρθε το 2-1 των γηπεδούχων. Σκόρερ ο Μπερκ και οι δύο ομάδες αμέσως πήγαν στα αποδυτήρια.

Χαμηλός ρυθμός, καμία φάση στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου οπότε ο Γκάρι Ράουετ αποφάσισε να ρισκάρει. Έριξε στην μάχη τους Κράους και Ντιουφ... έδωσε κι άλλο ύψος στην ομάδα του και ανταμείφθηκε άμεσα. Από εκτέλεση φάουλ του Άλεν ο Κράουτς – δύο λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο – ισοφάρισε!

Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες έμοιαζαν ικανοποιημένες με την ισοπαλία και εκεί έμειναν στο ισόπαλο 2-2, δίκαιη ανταμοιβή για τις προσπάθειές του!

Ο Έρικ Πίτερς σκόραρε μετά από τέσσερα χρόνια και 138 ματς πρωταθλήματος μόλις το δεύτερο γκολ της καριέρας του με την Στόουκ.

Ο Πίτερ Κράουτς σκόραρε 2’20’’ μετά την είσοδό του στο γήπεδο.

Ο Άλεξ Νιλ μετά από πέντε αγώνες απέναντι στον Γκάρι Ράουετ ακόμη δεν έχει νίκη (0/2/3)
Τελευταία φορά που η Στόουκ έμεινε χωρίς νίκη στα πρώτα τρία παιχνίδια της σεζόν (...εκτός Premier League) ήταν την σεζόν 1991/92
Keywords
Τυχαία Θέματα