Αποθεώνουν Μπίσεσβαρ οι Ολλανδοί!

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ τράβηξε πάνω του τα βλέμματα με όσα έκανε στον ΠΑΟΚ την τρέχουσα σεζόν. Κι όπως ήταν φυσικό, οι συμπατριώτες του στην Ολλανδία δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση. Άλλωστε, τον γνωρίζουν καλά από την παρουσία του στα ολλανδικά ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Ολλανδικό ΜΜΕ, λοιπόν, κάνει αναφορά με εγκωμιαστικά λόγια στον μέσο του "Δικέφαλου" και στα επιτεύγματά του με την ασπρόμαυρη φανέλα. Μιλά για τα 10 γκολ
και τις 10 ασίστ τη σεζόν που τρέχει σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, για τη συνεισφορά του στην κατάκτηση του τίτλου από την ομάδα μετά από 34 χρόνια, αλλά και την προοπτική που έχει να πάρει το νταμπλ πρώτη φορά στην ιστορία της, ενώ τον χαρακτηρίζει "ήρωα της Θεσσαλονίκης", "αρτίστα", αλλά και "κορυφαίο" του "Δικέφαλου".

Το δημοσίευμα φιλοξενεί και δηλώσεις που έκανε ο Μπίσεσβαρ σχετικά με την κατάκτηση του τίτλου, αλλά και του ενδεχόμενου της κατάκτησης του νταμπλ: "Όλοι στην ομάδα, ζούμε για το νταμπλ! Πεινάαμε για τρόπαια! Έχουμε ήδη κατακτήσει δύο Κύπελλα, αλλά το νταμπλ το θέλουμε... Δεν ξέρω τι θα συμβεί μετά. Θα ήθελα σίγουρα να το ζήσω. Αισθάνομαι καλά τώρα, θα δούμε τι θα μας φέρει το μέλλον. Εγώ κοιτάω απλά χρονιά με τη χρονιά..."

Επίσης, δηλώσεις σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ για άλλα τρία χρόνια: "Είμαι εδώ, μαζί με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου και όλα είναι πολύ ωραία. Είναι μία όμορφη πόλη κι ακριβώς έτσι σκεφτόμασταν τη ζωή μας στο εξωτερικό. Είχα μία μεγάλη συζήτηση με τη γυναίκα μου και την οικογένεια μου και μετά από αυτήν, αποφασίσαμε ότι θα ανανεώσω το συμβόλαιο μου για άλλα τρία χρόνια. Φυσικά και η ομάδα μου έδειξε μεγάλη εμπιστοσύνη με αυτή την πρόταση και με γέμισε αυτοπεποίθηση..."
Keywords
Τυχαία Θέματα