Διέρρευσε το τρίτο Twitch Prime Pack του Fortnite

Δεν αποκαλύφθηκε ακόμη η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Από ό,τι φαίνεται μέσω μίας διαρροής έχουμε τις πρώτες πληροφορίες για το νέο Twitch Prime Pack του Fortnite.

Σύμφωνα με τον γνωστό "πληροφοριοδότη" του παιχνιδιού, τον Fortrisen, το Archetype skin μαζί με το glider, το harvesting tool, και το back bling θα είναι μέρος του νέου Twitch Prime Pack. Αυτό το skin set,

μαζί με άλλα outfits και emotes, είχαν γίνει datamined την προηγούμενη εβδομάδα, όταν το v5.1 update κυκλοφόρησε για πρώτη φορά.

Το Archetype skin μαζί με τα back bling, glider, και harvesting tool. Το συγκεκριμένο set διέρρευσε πριν μερικές ημέρες.

Τα δύο προηγούμενα Twitch Prime Packs του Fortnite είχαν επικεντρωθεί σε στρατιωτικά skins. Από ότι φαίνεται αυτό το Pack θα έχει skins με πιο φουτουριστικά στοιχεία, ενώ μερικές μικρές πινελιές, όπως βλέπουμε και στο back bling του Archetype, θα δίνουν μία πιο στρατιωτική νότα.

Οι κάτοχοι Twitch Prime συνδρομής έλαβαν το πρώτο Pack στις 28 Φεβρουαρίου του 2018, ενώ το δεύτερο Pack κυκλοφόρησε στις 9 του Μάη. Με το special promotion να έχει λήξει από τις 11 του Ιουλίου, οι fans του Fortnite περίμεναν με ανυπομονησία να δουν πότε θα ανακοινωθεί το τρίτο Pack.

Επίσης από ό,τι φαίνεται, η κυκλοφορία του Fortnite σε Android συσκευές θα είναι timed exclusive του Galaxy Note 9.

Ο Αριστοτέλης είναι columnist στο IGN Greece και όταν δεν μαζεύει achievements ή βλέπει σειρές, μπορείτε να τον βρείτε στο Facebook.

IGN GreeceΤο Fortnite ετοιμάζεται να εμπλουτίσει το οπλοστάσιο τουE3 2018: Τι απέγιναν τα στούντιο που αγοράστηκαν από την Microsoft;Αποκαλύφθηκε το PS Plus Lineup για τον Φεβρουάριο

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα