Διεκδικεί αποζημίωση ο Ποντένσε

Ο Ντάνιελ Ποντένσε ζητεί αποζημίωση από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας μετά το τέλος της συνεργασίας του με την πορτογαλική ομάδα το καλοκαίρι.

Ο νυν παίκτης του Ολυμπιακού και άλλοι οκτώ παίκτες κατήγγειλλαν μονομερώς τα συμβόλαιά τους με τον σύλλογο της Λισσαβόνας μετά από τα όσα συνέβησαν εκεί πέρσι με την επίθεση μερίδας οπαδών σε ποδοσφαιριστές και προπονητή.

Ο Ποντένσε κατέληξε
στον Πειραιά και οι υπόλοιποι παίκτες βρήκαν τους επόμενους ποδοσφαιρικούς τους προορισμούς, ωστόσο δεν έχουν λύσει τις διαφορές τους με την Σπόρτινγκ.

Κατά την διάρκεια της χθεσινής γενικής συνέλευσης του συλλόγου - όπου εξελέγη νέος πρόεδρος στο πρόσωπο του Φεντερίκο Βεράντα - ο Ποντένσε, ο Ζέλσον Μάρτινς και ο Ραφαέλ Λεάο έχουν κάνει νομικές κινήσεις προκειμένου να διεκδικήσουν χρήματα από την Σπόρτινγκ.

Ο Ποντένσε συγκεκριμένα, ζητεί 580,012 που αντιστοιχούν στο υπόλοιπο του συμβολαίου που καταγγέλθηκε, αλλά και 250.000 ευρώ ως αποζημίωση για ηθική βλάβη.

Να σημειωθεί ότι και η Σπόρτινγκ έχει προσφύγει νομικά εναντίον των παικτών που αποχώρησαν, διεκδικώντας συγκεκριμένα από τον Ποντένσε 60.460.845 ευρώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα