Διατήρησε το απόλυτο η Γιουβέντους (video)

Η Γιουβέντους ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και είχε τρεις ευκαιρίες με τον Ρονάλντο προκειμένου να ανοίξει το σκορ. Στο 7ο λεπτό με σουτ μετά από κεφαλιά-πάσα του Μάτζουκιτς και απομάκρυνση του Καπουάνο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή της εστίας, στο 13' και το 20' όταν σε σουτ που επιχείρησε είχε απαντήσεις ο Σπορτιέλο κρατώντας το μηδέν για τη Φροζινόνε.
Οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος και ουσιαστικά μια κεφαλιά του Πέριτσα στο 42ο λεπτό με τη μπάλα να φεύγει άουτ ήταν η μοναδική καλή στιγμή που δημιούργησαν στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο.

Ο Ρονάλντο
ήταν αυτός που απείλησε περισσότερο και στο δεύτερο ημίχρονο, πρώτα μετά από πάσα του Μάτζουκιτς στο 59 και στη συνέχεια με τακουνάκι που δεν νίκησε τον Σπορτιέλο στο 63ο λεπτό.

Στο 79' ο Άλεξ Σάντρο απείλησε με σουτ από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή και τη μπάλα να καταλήγει άουτ και δύο λεπτά αργότερα, μετά από πάσα του Πιάνιτς, ο Ρονάλντο με κοντινό πλασέ νίκησε εύκολα τον αντίπαλο τερματοφύλακα ανοίγοντας το σκορ και πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ του στο πρωτάθλημα.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μπερναρντέσκι σε αντεπίθεση στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων και μετά από πάσα του Πιάνιτς, ο οποίος δημιούργησε και τα δύο γκολ της ομάδας του Αλέγκρι.
Η Γιουβέντους πέτυχε το 5 στα 5 στο πρωτάθλημα ενώ η Φροζινόνε γνώρισε την 4η ήττα της και παραμένει με τον βαθμό που πήρε τον Αύγουστο με αντίπαλο τη Μπολόνια.
Keywords
Τυχαία Θέματα