Μπακάκης: "Άδικο αποτέλεσμα, δεν κρίθηκε τίποτα!" (video)

Ο Μιχάλης Μπακάκης μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου και την "Ώρα των Πρωταθλητών" για τον τρόπο με τον οποίο η ΑΕΚ πρέπει να αντιμετωπίσει το αποτέλεσμα της Τούμπας. Συγκεκριμένα ανέφερε:

Για το αποτέλεσμα.

Σίγουρα το αποτέλεσμα δεν μας αφήνει ικανοποιημένους και δεν είναι δίκαιο. Είχαμε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε από ένα προσωπικό λάθος κόντρα στη ροή του παιχνιδιού. Το ίδιο έγινε και στο δεύτερο μέρος. Είχαμε
τα δοκάρια και κάποιες ευκαιρίες με σουτ μέσα από την περιοχή. Είμαστε μεγάλη ομάδα, δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω, πρέπει να βγάλουμε αντίδραση. Το θετικό είναι πως σε μια πολύ δύσκολη έδρα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Στη συνέχεια θα βγάλουμε αντίδραση, το πρωτάθλημα δεν κρίνεται στην τέταρτη αγωνιστική, έχουμε δρόμο μπροστά μας, κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι.

Αν επηρεάστηκε η ομάδα από το λάθος του Λαμπρόπουλου στη φάση του 1-0.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές κάνουν λάθη, η ομάδα αντέδρασε κατευθείαν και πήραμε τον έλεγχο, κάναμε ευκαιρίες, όπως αυτή πριν το τέλος του πρώτου μέρους με τον Πόνσε. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά και δεχτήκαμε γκολ από μια αντεπίθεση. Πήραμε πάλι τον έλεγχο, αλλά ήμασταν άτυχοι. Είχαμε τα δοκάρια και πολλά σουτ πάνω σε σώματα αντιπάλων, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι.

Για το αν μίλησε με τον Λαμπορόπουλο.

Πέρυσι στον τελικό κυπέλλου είχα κάνει πέναλτι, δεν μένουμε στα λάθη. Ο ένας στηρίζει τον άλλο, είμαστε μια οικογένεια, μια γροθιά και συνεχίοζουμε!
Keywords
Τυχαία Θέματα