Διαρροές απο το Harry Potter RPG

Ελάτε να φρικάρουμε όλοι μαζί.

Ένα βίντεο με πλάνα που δείχνουν να προέρχονται από ένα Harry Potter παιχνίδι διέρρευσε τη Δευτέρα στο YouTube.

To βίντεο αυτό κοινοποίησε στο Reddit o χρήστης VapeThisBro, που τράβηξε τα πλάνα κρυφά όντας μέρος ενός δοκιμαστικού γκρουπ σε κάποιο εμπορικό κέντρο. Είπε πως οι κάμερες και τα κινητά απαγορεύονται αλλά η εταιρία που έκανε το δοκιμαστικό αμέλησε να τον ελέγξει.

Χρήστες του Reddit αμέσως ξεκίνησαν

να αναρωτιούνται κατά πόσο είναι πραγματικό όλο αυτό και για το αν υπέγραψε NDA, όπου ο VapeThisBro απάντησε πως η εταιρία που έκανε το δοκιμαστικό δεν του έδωσε να υπογράψει κάποιο NDA προτού τελειώσει η προβολή του βίντεο και αποχωρίσει.

Το βίντεο ανέβηκε και το YouTube την 1η Οκτωβρίου στον λογαριασμό RastaPasta, που φαίνεται να δημιουργήθηκε με απώτερο σκοπό την κοινοποίηση του βίντεο στην πλατφόρμα.

Κατέβηκε το πρωί της Τρίτης με πάνω από 5000 likes, αφότου νέα για το βίντεο αυτό κυκλοφόρησαν στο ίντερνετ.

Στη θέση του τώρα διαβάζουμε, "This video contains content from Warner Bros. Entertainment Interactive, who has blocked it on copyright grounds."

Δεν είναι ξεκάθαρο αυτή τη στιγμή αν η Warner Bros. κατέβασε το βίντεο λόγω πνευματικών δικαιωμάτων σε σήματα και μουσικές από το Harry Potter ή λόγω του ότι σχετίζεται με ένα από τα παιχνίδια της που είναι υπό κατασκευή.

Στο βίντεο, που μπορείτε ακόμα να δείτε στο Gfycat Gifs χωρίς ήχο, βλέπουμε ένα RPG με character customization και οίκους του Hogwarts, γνώριμες περιοχές όπως το Great Hall, το Hogsmeade, αλλά και γνωστά ξόρκια για να νικήσετε τους εχθρούς όπως το Stupefy, το Expelliarmus και το Levioso.

Μια περιγραφή του παιχνιδιού από τον VapeThisBro λέει τα παρακάτω:

"Κατά τη διάρκεια του Wizarding World του 19ου αιώνα (1800-1899) , αυτό το 3rd person open-world action RPG περιστρέφεται γύρω από τον χαρακτήρα σας με μοναδικές ικανότητες που δέχτηκε ένα καθυστερημένο γραμμα εισαγωγής στο Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry. Είστε ένας νεοφερμένος μαθητής στο 5ο έτος της σχολής που δείχνει ένα έμφυτο χάρισμα στη μαγεία με μια μοναδική ικανότητα να βρίσκετε και να αναγνωρίζετε απομεινάρια μιας δυνατής αρχαίας δύναμης.

Κατά την άφιξη σας, περίεργα γεγονότα συμβαίνουν στο Forbidden Forrest και ξεκινούν να προβλήματα μέσα στα τείχη της σχολής. Μαζί με τον καθηγητή Elezar Fig, ξεκινάτε ένα ταξίδι σε γνώριμες αλλά και ολοκαίνουργιες περιοχές ώστε να ρίξετε φως σε όλα αυτά τα μυστηριώδη γεγονότα.

Στο ταξίδι αυτό θα φτιάξετε διάφορα ελιξίρια, θα τελειοποιήσετε νέα ξόρκια και θα ανακαλύπτετε φανταστικά τέρατα. Θα παλέψετε με Dark Wizards, Goblins, και άλλους υπερφυσικούς εχθρούς για να ανακαλύψετε την αλήθεια για το πεπρωμένο σας. Η τύχη του Wizarding World είναι στα χέρια σας."

FEATURES

-Ταξιδέψτε στο Hogwarts και γίνετε ένα από τα οχτώ διαφορετικά είδη μάγου.

-Ζήστε το Hogwarts, κάντε νέους φίλους, ανακαλύψτε μυστικά, και αλλάξτε την τύχη του κόσμου των μάγων.

-Βιώστε ένα νέο σύστημα μαγείας που δημιουργεί άπειρες πιθανότητες στο να γίνετε αυθεντία σε αυτή.

-Εξερευνήστε ελεύθερα για πρώτη φορά το Wizarding World. Επιλέξτε τον οίκο σας κάντε φίλους στο Hogwarts, και αποφασίστε αν θα ακολουθήσετε τον δρόμο του καλού η του κακού.

-Δημιουργήστε τον δικό σας μάγο η μάγισσα και βιώστε μια ολοκαίνουργια ιστορία ξεχωριστή από τα βιβλία και τις ταινίες.

Σχετικά με το ποιοι θα είναι developers του παιχνιδιού ο κόσμος του ίντερνετ πιστεύει κάποια μεταξύ των Rocksteady και Avalance, μιας και οι δυο εταιρίες ανήκουν στην Warner Bros. Interactive.

H Rocksteady είναι βουτηγμένη στον βρετανικό πολιτισμό καθώς βρίσκεται στο Λονδίνο αν και το Eurogamer αναφέρει πως, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν, το επόμενο παιχνιδιού της εταιρίας δεν είναι ένα παιχνίδι Harry Potter.

H Avalanche, από την άλλη, είχε αρκετές αγγελίες από το 2017 ζητώντας ανθρώπους με βαθιά κατανόηση της βρετανικής κουλτούρας αλλά και αφήγησης σε παιχνίδια και πιο συγκεκριμένα για RPG.

Με την Warner Bros. να ανακοινώνει πέρσι ειδικό τμήμα για παιχνίδια Harry Potter,

με την πρώτη κυκλοφορία αυτού να είναι το free-to-play Hogwarts Mystery, δεν μιας πιάνει απροετοίμαστους το ότι ίσως ετοιμάζουν έναν triple AAA τίτλο βασισμένο στον κόσμο του Harry Potter.

Με τη δεύτερη ταινία στη σειρά του Fantastic Beasts να κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο και με άλλες 3 να έρχονται μετά, νέοι και παλιοί φαν του Harry Potter θα έχουν αρκετά να τους απασχολούν τα επόμενα χρόνια.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το Twitter.

IGN Greece Η JK Rowling υπερασπίζεται τον Johnny Depp H J.K. Rowling διαψεύδει ξανά τις φήμες για ταινία βασισμένη στο Cursed Child Το Harry Potter and the Cursed Child θα κυκλοφορήσει σε βιβλίο

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα