Διαγωνισμός: Κερδίστε συλλεκτικά δώρα από την ταινία "X-Men: Dark Phoenix/Χ-Μen: Ο Μαύρος Φοίνικας"

Μοναδικά, συλλεκτικά δώρα.

Είστε fan των μεταλλαγμένων και της διάσημης κινηματογραφικής σειράς των Χ-Men; Τότε είστε τυχεροί γιατί το IGN Greece σε συνεργασία με την Odeon σας χαρίζουν μοναδικά, συλλεκτικά δώρα από την πολυαναμενόμενη ταινία "X-Men: Dark Phoenix/Χ-Μen: Ο Μαύρος Φοίνικας".

Η 12η προσθήκη στην κινηματογραφική σειρά των X-Men είναι επιτέλους έτοιμη να χτυπήσει τις αίθουσες, με σενάριο

και σκηνοθεσία από τον Simon Kinberg, ο οποίος δεν είναι ξένος στο franchise καθώς είχε αναλάβει τα σενάρια των "The Last Stand", "Days of the Future Past" και "Apocalypse". Ωστόσο, να σημειώσουμε πως με το "Dark Phoenix" κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο σε ταινία μεγάλου μήκους. Η ταινία πρόκειται για sequel του "Apocalypse" του 2016 και έβδομη και τελευταία προσθήκη στην βασική σειρά των X-Men. Να υπενθυμίσουμε πως το "Days of Future Past" του 2014, η δεύτερη ταινία από το "reboot" της σειράς που ξεκίνησε το 2011 με το "First Class", ουσιαστικά έσβησε τα γεγονότα του "The Last Stand" του 2006. Η νέα ταινία διαδραματίζεται το 1992 και θα είναι πρώτη X-Men ταινία στην οποία δεν θα υπάρχει ούτε θα αναφέρεται ο χαρακτήρας Logan/Wolverine, ή ο Hugh Jackman που τον ενσάρκωσε για σχεδόν 20 χρόνια.

Στο all star cast βρίσκουμε τους James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Sophie Turner, Tye Sheridan, Alexandra Shipp, Kodi Smit-McPhee, Evan Peters και Jessica Chastain

Δώρα


1 set X-Men T- Shirt L + Icon Pin Badge + Icon Magnets
1 set X-Men T- Shirt S + Trading cards + Phone Grip + Location Keychain Device

Αυτή είναι η ιστορία της αγαπημένης ηρωίδας των X-MEN, Τζιν Γκρέι, καθώς εξελίσσεται στον εμβληματικό Μαύρο Φοίνικα. Κατά τη διάρκεια μιας επικίνδυνης αποστολής διάσωσης στο διάστημα, η Τζιν βάλλεται από μια κοσμική δύναμη που τη μεταμορφώνει στην πιο ισχυρή μεταλλαγμένη που έχει υπάρξει ποτέ. Παλεύοντας με την ασταθή και αυξανόμενη δύναμή της αλλά και τους προσωπικούς της δαίμονες, η Τζιν βγαίνει εκτός ελέγχου και φέρνει στο χείλος της διάλυσης την οικογένεια των X-MEN αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη. Αυτή είναι η πιο έντονη και συναισθηματική ταινία X-MEN που έγινε ποτέ. Είναι η κορύφωση των 20 χρόνων ταινιών X-MEN, με την οικογένεια των μεταλλαγμένων που γνωρίζουμε και αγαπάμε να πρέπει να αντιμετωπίσει τον πιο ολέθριο εχθρό μέχρι τώρα - έναν από αυτούς.

06 Ιουνίου στους κινηματογράφους και σε 3D, από την Odeon.

Επίσημοι κανόνες.

Πάρε Μέρος

a Rafflecopter giveaway

IGN GreeceDark Phoenix ReviewΤην πρωταγωνίστριά του παρουσιάζει η νέα αφίσα του "Dark Phoenix"Xωρίς Stan Lee το "X-Men: Dark Phoenix"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα