«Δεν ζήτησε ποτέ να φύγει ο Ντοναρούμα»

Αν και το περασμένο καλοκαίρι είχε δημιουργηθεί μεγάλο θέμα με την ανανέωση του συμβολαίου του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, ο αθλητικός διευθυντής της Μίλαν Μασιμιλιάνο Μιραμπέλι είπε ότι ο παίκτης ήθελε από την αρχή να μείνει στο Σαν Σίρο.
Ο 18χρονος τερματοφύλακας ανανέωσε τελικά τη συνεργασία του με τους «ροσονέρι» τον περασμένο Ιούλιο, υπογράφοντας επέκταση ως το 2021, βάζοντας τέλος στα σενάρια για μεταγραφή του σε Ρεάλ Μαδρίτης ή Γιουβέντους. Το τελευταίο διάστημα, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι
ο μάνατζερ του Ντοναρούμα, Μίνο Ραϊόλα, επιδιώκει την ακύρωση του συμβολαίου με τη Μίλαν για να φύγει ο πελάτης του από την ομάδα του Μιλάνου ως ελεύθερος στο τέλος της σεζόν. Αυτό έχει προκαλέσει την οργή των οργανωμένων οπαδών, οι οποίοι ανάρτησαν πανό, στο οποίο δήλωναν: «Η υπομονή μας έχει τελειώσει», προκαλώντας τα δάκρυα του Ντοναρούμα. «Δεν πιστεύω ότι η Μίλαν υπερέβαλε στις δαπάνες της για μεταγραφές. Ηρθαν ουσιαστικοί παίκτες, ενώ ανανεώσαμε και τα συμβόλαια σημαντικών παικτών μας και μεταξύ αυτών του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα», σχολίασε ο Μιραμπέλι. «Ο Τζίτζιο υπέγραψε τη νέα συμφωνία του μαζί μας με μεγάλη χαρά και εξέφραζε από την αρχή την επιθυμία του για αυτό. Θα ήμασταν χαρούμενοι αν έμενε στη Μίλαν μέχρι το τέλος της καριέρας του. Όταν δεν θα θέλει να μείνει άλλο μαζί μας – κάτι που δεν ισχύει τώρα – θα δρομολογήσουμε την αποχώρησή του. Κανείς δεν μένει με το ζόρι εδώ», πρόσθεσε.
Keywords
Τυχαία Θέματα