Δεν ξέχασε τα σχόλια του Κλοπ ο Μουρίνιο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο θυμήθηκε την κριτική που είχε ασκήσει ο Γιούργκεν Κλοπ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για τα χρήματα που είχε δαπανήσει για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά, με αφορμή τη μετεγγραφή του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ. Ο Πορτογάλος τεχνικός προέτρεψε τον αγγλικό Τύπο να ρωτήσει τον Γερμανό τεχνικό της Λίβερπουλ, αν έχει ακόμα την ίδια άποψη.

Ο Κλοπ είχε τονίσει για τη μετεγγραφή του Πογκμπά: «Εάν φέρεις έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος κοστίζει 100 εκατομμύρια λίρες και αυτός τραυματιστεί, τότε θα χρήματα θα έχουν πεταχτεί στο πηγάδι».

Ο
Μουρίνιο ρωτήθηκε για τη μετεγγραφή του Φαν Ντάικ και δήλωσε: «Νομίζω πως αν υπάρχει ένας που μιλάει με συγκεκριμένο τρόπο για το θέμα των χρημάτων, αυτός είναι ο Γιούργκεν. Αν ήμουν ένας από εσάς, θα τον ρωτούσα για το πριν από ένα χρόνο περίπου σχόλιό του. Εγώ δεν μπορώ να σχολιάσω τι κάνουν».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Αν πιστεύουν ότι ο ποδοσφαιριστής είναι ο κατάλληλος για εκείνους και πραγματικά τον θέλουν, πληρώνουν το ποσό. Διαφορετικά δεν τον παίρνουν, διότι αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργεί η αγορά πλέον».
Keywords
Τυχαία Θέματα