Δεν βιάζεται να βρει ομάδα ο Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο με δηλώσεις του σε Σερβικά μέσα ενημέρωσης δήλωσε πως δεν βιάζεται να επιστρέψει στους πάγκους. Αυτή την εποχή εργάζεται ως τηλεσχολιαστής στο Skysports.

Ο Μουρίνιο βρέθηκε στην Σερβία για να παρακολουθήσει το ματς με την Πορτογαλία και παραχώρησε συνέντευξη σε Σερβικό σάιτ στο διαδίκτυο : "Δεν σκέφτομαι να επιστρέψω στους πάγκους. Είμαστε ακόμη στον Σεπτέμβριο και δεν νομίζω πως υπάρχουν ομάδες που θέλουν να αλλάξουν προπονητή. Είμαι ήρεμος και μπορώ να είμαι ευτυχισμένος κάνοντας άλλα πράγματα. Κάνω αυτό που δεν έκανα όλα αυτά τα χρόνια, να βλέπω παιχνίδια και να μιλάω με φίλους" είπε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ο Special One αποκάλυψε ότι καθημερινά μιλάει με τον Στάνκοβιτς αλλά και όλους τους παίκτες με τους οποίους κατέκτησε το τρεμπλ στην Ίντερ καθώς έχουν δικό τους γκρουπ μηνυμάτων.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί κολακευτικά και σε έναν παίκτη που είχε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον Νεμάνια Μάτιτς : "Ο Νεμάνια... είναι ο Νεμάνια. Έχει όλα όσα μου αρέσουν σε έναν κεντρικό μέσο. Δίνει σταθερότητα και ασφάλεια. Βρίσκει πάντα λύσεις που βοηθούν μια ομάδα, παίζει απλά, δίνει ελευθερία σε πιο επιθετικούς μέσους για να δημιουργήσουν, προσφέρει ισορροπία".
Keywords
Τυχαία Θέματα