Δεν την έσωσε ούτε ο Μέσι! (videos)

Η Μπαρτσελόνα βιώνει αγωνιστική κρίση κι αυτό επιβεβαιώθηκε στη Γρανάδα, εκεί που η ομώνυμη ομάδα επικράτησε με 2-0 των «Μπλαουγράνα». Οι γηπεδούχοι βρήκαν γκολ…από τα αποδυτήρια, για την ακρίβεια στα 63 δευτερόλεπτα, με τον Ζούνιορ Φίρπο να κάνει το λάθος από την πίεση του Σολδάνο, η σέντρα του Πουέρτας κόντραρε στον Πίκε, με την μπάλα να παίρνει ύψος, τον Τερ Στέγκεν να μην μπορεί να την πάρει στον αέρα κα τον Αζίζ από κοντά να έχει ένα πανεύκολο τελείωμα. Μέχρι το τέλος του πρώτου ημίχρονου, οι Καταλανοί είχαν την κατοχή, ωστόσο ήταν ανούσιοι και «φλύαροι», χάνοντας την πιο σπουδαία ευκαιρία
τους στην τελευταία φάση του πρώτους μέρους με τον Σουάρες. Ο Βαλβέρδε έριξε στον αγωνιστικό χώρο Μέσι και Φατί με την εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου, ωστόσο το γκολ ήρθε από την πλευρά των γηπεδούχων με πέναλτι –η υπόδειξη έγινε μέσω VAR- του Βαδίγιο στο 66’ με τους «Μπλαουγράνα» να γνωρίζουν τη δεύτερη ήττα τους στο πρωτάθλημα και να μένουν στους 7 βαθμούς.

Σε τρίτο διαδοχικό παιχνίδι σε πρωτάθλημα και Champions League, η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν κατάφερε να φύγει νικήτρια από το γήπεδο. Μετά την ήττα στη χώρα των Βάσκων από την Ρεάλ Σοσιεδάδ και την εντός έδρας ισοπαλία με τη Γιουβέντους, το σύνολο του Ντιέγο Σιμεόνε δεν κατόρθωσε να επιβληθεί στη Μαδρίτης της Θέλτα, με το σύλλογο της Γαλικίας να φεύγει από την ισπανική πρωτεύουσα με το 0-0 στις αποσκευές του. Οι «Ροχιμπλάνκος» είχαν τις καλύτερες στιγμές τους στο πρώτο ημίχρονο, αλλά έπεσαν στο…τείχος του Ρουμπέν Μπλάνκο, o οποίος με σωρεία επεμβάσεων κράτησε το πολύτιμο αποτέλεσμα για την ομάδα του Φρανκ Εσκριμπά.

Στο «Θιουτάτ ντε Βαλένθια» Λεβάντε και Έιμπαρ πήραν από ένα βαθμό, μένοντας στο 0-0 σε αναμέτρηση στην οποία έλαμψαν οι δύο τερματοφύλακες, για τους γηπεδούχους ο Αίτορ και τους για τους φιλοξενούμενους ο Ντμίτροβιτς. Είναι ενδεικτικό πως οι Βάσκοι είχαν 18 επιθετικές προσπάθειες, τελικώς πήραν το δεύτερο βαθμό στο πρωτάθλημα και πάλι με εκτός έδρας «λευκή» ισοπαλία, αφού είχε προηγηθεί εκείνη με την Οσασούνα.

Την προηγούμενη σεζόν η Βιγιαρεάλ πάλεψε για την παραμονή και έπρεπε να φτάσει έως την 28η αγωνιστική για να βιώσει τη χαρά των δύο διαδοχικών επιτυχιών. Την τρέχουσα σεζόν τα κατάφερε στην 5η στροφή του πρωταθλήματος. Μετά το 3-0 στην έδρα της Λεγανές, το σύνολο του Καγέχα επιβλήθηκε στο «Θεράμικα» με 2-0 της Βαγιαδολίδ σε ισορροπημένη αναμέτρηση. Η λύση για τους γηπεδούχους ήρθε από τον πάγκο, καθώς η είσοδος του Τσουκουέζε στο 66’ και του Οντιβέρος στο 74’ έδωσε επιθετική πνοή στο «Κίτρινο Υποβρύχιο», αφού πρώτα οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Σάντρο. O Καθόρλα άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 77’ –το κέρδισε ο Οντιβέρος από τον Σαλίσου- με τον Οντιβέρος με κεφαλιά να διαμορφώνει το 2-0 στο 89’ ύστερα από σέντρα του Τσουκουέζε.
Keywords
Τυχαία Θέματα