Ξάνθη: Για τη νίκη… κορυφής πάει στη Λάρισα

Εντυπωσιακό ξεκίνημα έχει κάνει η Ξάνθη φέτος. Τρία ματς, τρεις νίκες και κορυφή. Στόχος φυσικά στη Λάρισα να παραμείνει εκεί γνωρίζοντας μάλιστα πως θα έχουν ντέρμπι τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Ολυμπιακός.

Η ΑΕΛ, όμως,

καίγεται και το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Το γνωρίζουν αυτό στην Ξάνθη. Όλη την εβδομάδα, άλλωστε, τόσο ο Κίκο Ραμίρεθ όσο και ο Γιάννης Παπαδημητρίου προσπαθούσαν να κρατήσουν χαμηλά την μπάλα.

Το θετικό για τον Ισπανό τεχνικό είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Άπαντες είναι διαθέσιμοι και το μοναδικό του πρόβλημα είναι το αν θα διατηρήσει την ίδια ενδεκάδα. Δεν αποκλείεται να συμβεί αυτό, αφού οι νίκες διαδέχονται η μία την άλλη.

Η αποστολή για το ματς στη Λάρισα: Άμπαντ, Σάο Μπέντο, Μαλεζάς, Καρασαλίδης, Σόσα, Ντίρεσταμ, Λισγάρας, Φασίδης, Τζουρίτσκοβιτς, Καμαρά, Εντουάρντο, Κοβάσεβιτς, Ντε Αμορίμ, Μπαριέντος, Τερκί, Στάρτζεον, Μουλέν, Ρενέλα, Φοσέ.

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

The post Ξάνθη: Για τη νίκη… κορυφής πάει στη Λάρισα appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα