"Δεν θα δημιουργήσω PUBG 2", είπε ο δημιουργός του παιχνιδιού

Καιρός για νέα project.

Ο δημιουργός του PUBG, Brendan Greene, μίλησε για τα σχέδια του τώρα που αποχώρησε και επίσημα από το παιχνίδι.

Μεταξύ άλλων λοιπόν είπε, σύμφωνα με το pcgamer:

"Το ο τελευταίος που θα μείνει ζωντανός αποτέλεσε ένα φοβερό project, αλλά το έκανα ήδη μία φορά. Δεν σκοπεύω να φτιάξω ένα δεύτερο PUBG. Έχω ασχοληθεί αρκετά με το Battle Royale, είναι ο

καιρός να ξεκινήσω κάτι καινούργιο."

Ο Greene πάντως, παρότι αποσύρεται από την ενεργό δράση του παιχνιδιού, δεν εγκαταλείπει και την PUBG Corp, αφού λαμβάνει τα ηνία του νέου τομέα της εταιρείας με τίτλο PUBG Special Projects, ο οποίος θα εξερευνήσει νέους τρόπους που θα φέρουν την εταιρεία πιο κοντά στο κοινό της.

Δεν υπάρχει, ωστόσο, κάποια υπόδειξη, ή έστω μία κατεύθυνση, στο πως θα προσπαθήσουν να το επιτύχουν αυτό. Για την ακρίβεια, ο συγκεκριμένος τομέας δεν υποχρεώνει καν τον Greene να ασχοληθεί με κάποιο νέο παιχνίδι. Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε σχετικά με αυτό:

"Όλο αυτό δεν το κάνουμε για το κέρδος. Εντάξει, κάποια στιγμή θα το κάνουμε αλλά αυτή την στιγμή θέλουμε περισσότερο να εξερευνήσουμε. Δεν υπάρχει κάποιο deadline, απλά θέλουμε μερικά χρόνια να δημιουργήσουμε κάτι που μας αρέσει με την ησυχία μας. Η βιομηχανία μας έχει γίνει πολύ δύσκολη, επομένως αισθανόμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε αυτό το προνόμιο. Θα έχουμε λοιπόν το χρόνο που θέλουμε να εξερευνήσουμε."

Παρότι λοιπόν εγκαταλείπει το Battle Royale, o Greene έχει ένα όραμα γι΄αυτό. Θα ήθελε λοιπόν, όπως λέει και ο ίδιος, κάποια στιγμή να το δει να μεγαλώνει σαν esport, όπως επίσης και περισσότερες εταιρείες να δημιουργούν τα δικά τους αντίστοιχα παιχνίδια. Τόνισε μάλιστα ότι το Apex Legends, στο οποίο μάλιστα έρχεται να προστεθεί νέος παίκτης, αποτέλεσε μία φοβερή δουλειά. Οι υπεύθυνοι δεν φρόντισαν να υποσχεθούν τρομερές εμπειρίες, απλά το ανακοίνωσαν και έφεραν στους παίκτες ένα υπέροχο παιχνίδι.

Για το τέλος άφησε το καλύτερο, λέγοντας πως ό,τι και να σκεφτεί το PUBG Special Projects, θα είναι πολύ δύσκολο να φτάσει την επιτυχία του PUBG.

"Το ξέρω, τη γ@@@@α. Όμως γι΄αυτό αισθάνομαι τόσο τυχερός που δουλεύω στη PUBG Corp."

IGN GreeceΡεκόρ μεγαλύτερης συλλογής Video Games στον κόσμο καταχωρήθηκε στο GuinnessΤο r/Games του Reddit έκλεισε για ΠρωταπριλιάProject Sakura Wars | Announcement Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα