Το Umbrella Academy ανανεώνεται για δεύτερη σεζόν

Το Netflix επιβεβαίωσε τα νέα.

Το Netflix ανακοίνωσε επίσης το "The Umbrella Academy" για δεύτερη σεζόν.

Το βασικό cast της πρώτης σεζόν αναμένεται να επιστρέψει. Σε αυτούς ανήκουν οι Ellen Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher

και Justin Min. Νέα μέλη θα προστεθούν στους ερχόμενους μήνες.

O Steve Blackman, showrunner και εκτελεστικός παραγωγός της πρώτης σεζόν, επίσης θα επιστρέψει. Άλλοι εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Jeff F. King, Mike Richardson, Keith Goldberg, Gerard Way και Gabriel Bá.

H δεύτερη σεζόν θα περιλαμβάνει 10 μονόωρα επεισόδια και θα είναι παραγωγής UCP για το Netflix. Η παραγωγή θα ξεκινήσει το καλοκαίρι στο Τορόντο του Καναδά. Λογικά η κυκλοφορία του επόμενου κύκλου θα συνάδει με της πρώτης σεζόν στις αρχές του 2020.

H πλοκή της πρώτης σεζόν ήταν εμπνευσμένη από το πρώτο κόμικ της σειράς "The Umbrella Academy: Apocalypse Suite", αν και με αρκετές διαφοροποιήσεις με άλλο τέλος. Οπότε μάλλον η δεύτερη σεζόν δεν θα βασιστεί στο δεύτερο βιβλίο, "The Umbrella Academy: Dallas".


Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceUmbrella Academy: Μάθετε τα βασικά συστατικά της νέας σειράς του NetflixThe Umbrella Academy: Luther/Rumor & Cha-Cha/HazelThe Umbrella Academy: Kraken, Vanya και Spaceboy

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα