"Δεν θα χαριστεί τίποτα στον Ηρακλή"

Ο Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε (9/10) για τον Ηρακλή. Ο προπονητής της ομάδας αναφερόμενος στο Πρωτάθλημα της Football League που δεν έχει αρχίσει ακόμη, είπε: «Για εμάς ήταν καλή η καθυστέρηση γιατί η ομάδα δεν ήταν έτοιμη. Μας δόθηκε ο χρόνος αλλά τα προβλήματα δε λύθηκαν, ελπίζω να ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα».
Είπε ακόμη για τις απαιτήσεις που υπάρχουν για τον πρωταθλητισμό:
«Οι συνθήκες της Φούτμπολ Λιγκ είναι αυτές. Οι μεγάλες ομάδες που δεν το κατάλαβαν και νόμιζαν πως μόνο με το όνομα και την φανέλα θα λύσουν τα προβλήματά τους δεν τα κατάφεραν. Στον Ηρακλή δεν θα χαριστεί τίποτα και σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα που παίζει, σε αυτό πρέπει να προσαρμοστεί. Πρέπει να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να κάνει σωστή διαχείριση. Είμαστε ομάδα που ξέρει τι πρέπει να παρουσιάσει και οι παίκτες έχουν μπει στο πετσί του ρόλου».
Αναφέρθηκε στο ότι υπάρχει πια μεγαλομέτοχος στην ομάδα, ο Τομ Παπαδόπουλος: «Είναι το σημαντικότερο από όλα. Βρέθηκε ο άνθρωπος που μπορεί να νοικοκυρέψει τον σύλλογο και στην καθημερινότητα να έχουμε ηρεμία. Όπου υπάρχουν προβλήματα, τα προβλήματα μπαίνουν στις ομάδες. Δεν είναι εύκολο να υπάρχει ομάδα με διοικητική αστάθεια και να τα πηγαίνει καλά. Λίγες είναι οι ομάδες που έχουν μεγαλομέτοχο στη Φούτμπολ Λιγκ. Είμαστε αισιόδοξοι με την κατάσταση που αντιμετωπίζουμε και τα πράγματα που μπαίνουν στη σειρά».
Για τα υπόλοιπα φαβορί για την άνοδο, είπε: «Νομίζω πως η Κέρκυρα, η Δόξα Δράμας, τα Τρίκαλα και η Παναχαϊκή που έκανε καλή χρονιά πέρυσι. Πιστεύω πολύ και στη δουλειά που γίνεται στον Κισσαμικό. Ο Απόλλων Καλαμαριάς είναι ομάδα που ξεκίνησε αργά και έχει τα προβλήματά της αλλά θέλω να είναι από τις ομάδες που θα τερματίσουν ψηλά. Εύχομαι και πιστεύω ο Ηρακλής να κόψει πρώτος το νήμα και μετά όποια ομάδα μπορέσει στα μπαράζ να πάρει την άνοδο».
Πηγή: Metropolis 95.5.
Keywords
Τυχαία Θέματα