Δεν τα κατάφερε η Νίκη Λευκάδας

Άλλη μια ήττα γνώρισε η Νίκη Λευκάδας στο EuroCup Γυναικών, καθώς η νησιώτικη ομάδα ηττήθηκε εντός έδρας από τη Γαλατάσαράι με 69-64.

Οι γηπεδούχες, αν και προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 9 πόντους διαφορά (40-31), δεν κατάφεραν να βρουν τις κατάλληλες επιθετικές λύσεις στο δεύτερο μέρος και γνώρισαν την τέταρτη ήττα τους σε ισάριθμα παιχνίδια στη διοργάνωση.

Η Τζέιντ Τζόνσον-Ουόκερ με 18 πόντους και 12 ριμπάουντ ξεχώρισε από την ομάδα της Νίκης Λευκάδας, ενώ από την Γαλατασαράι πρώτες σκόρερ ήταν
οι Μοράια Τζέφερσον (19π.) και Βικτόρια Μακαουλάι (19π.).

ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Δουβίτσας): Γουόκερ 18, Νάιτ 12 (2), Παπαμιχαήλ 10( 1), Τσινέκε Κ., Τσινέκε Ε. 14 (4), Μπαλτά 6 (2), Κοντογεώργου 2, Σύρρα 2.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ (Γκιουβέν): Αμπντί 8 (1), Αλμπέν 9 (1), Τζέφερσον 19 (1), Μακαουλάι 19, Τοπούζ 7 (1), Ατάς 7 (2), Γκουτσλού, Ονάρ.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την εμφάνισή μας. Πιστεύω ότι δυσκολέψαμε και στην Κωνσταντινούπολη και στην Λευκάδα την Γαλατασαράι. Κάποια λάθη στο τέλος ήταν αυτά που μας στοίχισαν. Εύχομαι καλή συνέχεια στην Γαλατασαράι», δήλωσε ο προπονητής της Νίκης Λευκάδας, Νίκος Δουβίτσας, ενώ η μπασκετμπολίστρια της ομάδας των Επτανήσων, Τζέιντ Γουόκερ τόνισε: «Βγάλαμε πολλή ενέργεια, ειδικά στην άμυνα. Παίξαμε καλύτερα σε σύγκριση με τα προηγούμενα ευρωπαϊκά ματς. Πιστεύω ότι βελτιωνόμαστε και ανυπομονώ για τους επόμενους αγώνες μας»
Keywords
Τυχαία Θέματα