Δεν σταματάει κανείς την Γιουβέντους (video)

Ο Μάριο Μάντζουκιτς μετά από Νάπολι, Μίλαν, Λάτσιο πλήγωσε και την Ίντερ. Με γκολ του Κροάτη η Γιουβέντους πήρε το ντέρμπι με την Ίντερ με 1-0 η οποία πάντως ήταν η καλύτερη αντίπαλος μέχρι στιγμής φέτος για την "γηραιά κυρία"!

Το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου αδικεί και τις δύο ομάδες αλλά η ισοπαλία ήταν δίκαιη. Ευκαιρίες είχαν και οι δύο. Η σημαντικότερη για την Ίντερ με το δοκάρι του Γκαλιαρντίνι στο 27ο λεπτό σε τετ-α-τετ με τον Σέζνι!

Η Γιουβέντους είχε καλή στιγμή με τον Ντιμπάλα
στο 10ο λεπτό αλλά ο Χαντάνοβιτς έδιωξε σε κόρνερ. Η μεγάλη φάση για την ομάδα του Αλέγκρι όμως ήταν όταν ο Μπεντανκούρ εκτέλεσε από το σημείο του πέναλτι και ο Μπρόζοβιτς με προβολή έστειλε την μπάλα κόρνερ πριν καταλήξει στα δίχτυα!

Το 0-0 έμεινε με την Γιουβέντους να απειλεί με περισσότερους τρόπους όμως την Ίντερ να δείχνει εξαιρετικά επικίνδυνη στο ανοιχτό γήπεδο!

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ίντερ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την γκάφα του Ματουιντί. Οι Ικάρντι και Πολιτάνο δεν κατάφεραν να απειλήσουν και έχασαν μεγάλη ευκαιρία!

Από το 50ο λεπτό η Γιούβε πήρε τα ηνία του αγώνα. Πίεσε αφόρητα την Ίντερ. Οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Ντιμπάλα και Μπεντανκούρ αστόχησαν σε μακρινά σουτ αλλά στο 68ο λεπτό ήταν αδύνατο να αστοχήσει ο Μάντζουκιτς.

Ο Κανσέλο με καταπληκτική σέντρα του έδωσε μισό γκολ και αυτός απλά νίκησε στην εναέρια μονομαχία τον Ασαμόα και με κεφαλιά πέτυχε το 1-0!

Από εκεί και πέρα ο Αλέγκρι άρχισε τις αλλαγές. Πήρε τον έλεγχο του αγώνα και παρά τις προσπάθειες της Ίντερ δεν κινδύνευσε με εξαίρεση το σουτ του Μαρτίνες στις καθυστερήσεις! Για την Γιουβέντους ήταν η 14η νίκη σε 15 ματς!

Η επίδοσή της (...ρεκόρ 14/1/0) είναι ισοφάριση της καλύτερης επίδοσης στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Επίδοση που είχε μόνο η Παρί Σεν Ζερμέν και την πέτυχε φέτος!

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ : Σέζνι - Ντε Σίλιο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Κανσέλο - Πιάνιτς (82' Τσαν), Μπεντανκούρ, Ματουιντί - Ντιμπάλα (72' Ν. Κόστα), Μάντζουκιτς, Κρ. Ρονάλντο

ΙΝΤΕΡ : Χαντάνοβιτς - Βερσάλικο, Σκρίνιαρ, Μιράντα, Ασαμόα - Μπρόζοβιτς, Γκαλιαρντίνι (69' Κεϊτά Μπαλντέ), Ζοάο Μάριο (77' Λαουτάρο Μαρτίνες) - Πολιτάνο (58' Βαλέρο), Πέρισιτς, Ικάρντι
Keywords
Τυχαία Θέματα