Οι Βάσκοι "λύγισαν" την ΤΣΣΚΑ! (video)

Η ομάδα του Περάσοβιτς κατάφερε να επικρατήσει με 76-73 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ύστερα από 5 διαδοχικές ήττες από τους Ρώσους και να πάρει σημαντική ανάσα για τη συνέχεια.

Καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, η μεγαλύτερη διαφορά που πήρε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας -αγωνίστηκε δίχως τον τραυματία Κλάιμπερν- ήταν της τάξεως των 5 πόντων, οι Ρώσοι στηρίχθηκαν στα τρίποντα του Πίτερς (4/8 στα δύο πρώτα δεκάλεπτα),
ενώ είχαν και δεύτερες ευκαιρίες κατεβάζοντας 8 επιθετικά ριμπάουντ. Στον αντίποδα οι παίκτες του Περάσοβιτς, "τάιζαν" συνεχώς τον Πουαριέ, που ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος στους 14 πόντους, το σκορ ημιχρόνου ήταν 40-38 για τους γηπεδούχους.

Στην ισορροπία κινήθηκαν και τα δύο επόμενα δεκάλεπτα, όλα έδειχναν πως τα πάντα θα κρίνονταν στη λεπτομέρεια και στο τέλος, κάτι που τελικώς συνέβη, οι Βάσκοι εμπιστεύτηκαν τις δύο τελευταίες κατοχές στον Σενγκέλια, που νίκησε τον Χάινς για το 74-71 ενώ ο Πουαριέ με φόλοου έκανε το 76-73, οι Ρώσοι είχαν την τελευταία επίθεση, ωστόσο Ντε Κολό και Πίτερς αστόχησαν έξω από τα 6,75, με αποτέλεσμα η Μπασκόνια να πάρει τη μεγάλη νίκη.

Ο Πουαριέ είχε 18 πόντους κι 8 ριμπάουντ, ο Σενγκέλια προσέθεσε 15 ριμπάουντ κατεβάζοντας 8 ριμπάουντ, ο Τζάνινγκ είχε 13 πόντους, 9 είχε ο Σιλντς.

Από τους ηττημένους ο Πίτερς είχε 20 πόντους με 5/12 τρίποντα, ο Χίγκινς 17, ο Χάινς 13 με 7 ριμπάουντ, Ντε Κολό και Ροδρίγεθ είχαν αθροιστικά 5 πόντους!
Keywords
Τυχαία Θέματα