Δεν σηκώνει κεφάλι η Τότεναμ (video)

Βαριά ήττα με 3-0 για την Τότεναμ στην έδρα της Μπράιτον, με σοβαρό τραυματισμό για τον Γιορίς.

Οι «σπερς» ήθελαν να βγάλουν αντίδραση μετά την επτάρα από τη Μπάγερν Μονάχου στην έδρα των «γλάρων», όμως μόνο κάτι τέτοιο δεν έγινε, με την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να παραμένει χωρίς νίκη εκτός έδρας στην Πρέμιερ Λιγκ από τον Ιανουάριο.

Το ματς δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα για τη Μπράιτον και χειρότερα για τους Λονδρέζους. Μόλις στο τρίτο λεπτό, οι γηπεδούχοι έκαναν σέντρα ρουτίνας από αριστερά, όμως ο Γιορίς έκανε λάθος εκτίμηση και ευρισκόμενος
πάνω στη γραμμή της εστίας του, συνειδητοποίησε ότι κινδύνευε να βρεθεί με τη μπάλα στα δίχτυα. Έτσι, σε μία κίνηση απελπισίας ουσιαστικά έδωσε ...ασίστ στον Νεάλ Μοπέ που καραδοκούσε και έγραψε το 1-0 από κοντά. Το χειρότερο όμως για τον Γάλλο τερματοφύλακα ήταν ότι έπεσε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στον αγκώνα και να βγει από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο, ενώ χρειάστηκε να του χορηγηθεί οξυγόνο!

Η Τότεναμ άργησε να συνέλθει από το σοκ και στο 32' τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα γι' αυτήν, καθώς ο νεαρός Άαρον Κόνολι με δεύτερη προσπάθεια - στην πρώτη απόκρουσε ο Γκασανίγα- έγραψε το 2-0 από κοντά, για το παρθενικό του γκολ στο πρώτο ματς που ξεκίνησε βασικός στην Πρέμιερ Λιγκ!

Οι «σπερς», έκαναν την πρώτη σοβαρή τους ευκαιρία μόλις στο 42' σε σουτ του Λαμέλα, φανερά επηρεασμένοι από το κάκιστο ξεκίνημα στο ματς.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να κάνει τη δεύτερή του αλλαγή, βάζοντας τον Γουίνκς στη θέση του Εντομπελέ στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Οι «σπερς» έδειξαν αρχικά διάθεση αντίδρασης, όμως οι «γλάροι» οπισθοχώρησαν και έτσι οι φιλοξενούμενοι δεν βρήκαν τους χώρους.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι απείλησαν με τρίτο γκολ στο 63' με σουτ του Γκρος που κατέληξε στο δοκάρι, ενώ στο 65' τα κατάφεραν, όταν ο Κόνολι νίκησε τον Γκασανίγκα με έξοχο δεξί σουτ για το δεύτερο προσωπικό του γκολ!

Στο 71', η Τότεναμ δημιούργησε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της στο ματς, με τον Κέιν όμως να αστοχεί από κοντά μετά από ταχύτατη αντεπίθεση, ενώ στο 82' και στο 85' ο Μόουρα - που είχε μπει ως αλλαγή λίγο νωρίτερα - έχασε διαδοχικές ευκαιρίες για να κάνει το 3-1.

Η ενδεκάδα της Τότεναμ: Γιορίς (8' Γκασανίγα) - Σισοκό, Αλντερβάιρελντ, Φερτόνγκεν, Ντέιβις - Εντομπελέ (46' Γουίνκς), Ντάιερ, Έρικσεν - Σον (73' Μόουρα), Λαμελα, Κέιν.
Keywords
Τυχαία Θέματα