Δεν ρισκάρει με τον Ζιρού ο Κόντε

Δύσκολα θα κάνει ντεμπούτο στο ματς της Δευτέρας με τη Γουότφορντ ο Ολιβιέ Ζιρού, όπως ξεκαθάρισε ο νέος προπονητής του Αντόνιο Κόντε, λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γάλλου στην Τσέλσι.

Ο 31χρονος επιθετικός έρχεται στους Λονδρέζους από την Αρσεναλ με λίγα παιχνίδια στα πόδια του, αφού τον έχει αφήσει εκτός δράσης ένας τραυματισμός στον μηρό. Αγωνίστηκε όμως για 15 λεπτά την Τετάρτη στο ματς της Πρέμιερ Λιγκ με τη Σουόνσι.

«Εχουμε αρχίσει να δουλεύουμε
μαζί του και πρέπει να ελέγξουμε τη φυσική του κατάσταση. Σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολο να τον επιλέξω στην αρχική ενδεκάδα του αγώνα με τη Γουότφορντ. Προέρχεται από μυϊκό τραυματισμό και ήταν έξω για 50 μέρες πριν το ματς με τη Σουόνσι», εξήγησε ο Ιταλός τεχνικός.

«Μιλάμε όμως για έναν διεθνή παίκτη με πολύ μεγάλη εμπειρία, έναν παίκτη που ακόμα αγωνίζεται στην εθνική Γαλλίας. Είναι όμως 31 ετών, δεν είναι νεαρός. Πρέπει λοιπόν να είμαστε προσεκτικοί για να μπορέσει να μας βοηθήσει. Ευτυχώς, ζήτησα έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του και η διοίκηση μου έδωσε την ευκαιρία να έχω στην ομάδα μου τον Ζιρού», τόνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα