Δεν προβλέπεται τέλος για τις υπερηρωικές σειρές του CW

Δεν υπάρχουν σχέδια τερματισμού.

Οι υπερηρωικές σειρές του CW δεν έχουν σκοπό να τελειώσουν σύντομα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του καναλιού, Mark Pedowitz.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της TCA (Ένωσης Τηλεοπτικών Κριτικών), ο Pedowitz επιβεβαίωσε ότι όλες οι σειρές του καναλιού, οι οποίες περιλαμβάνουν υπερήρωες, όπως τα "Supergirl", "The Flash", "Arrow", "Black Lightning" και "Legends of Tomorrow", θα προβάλλονται για λίγο ακόμα. Η απάντηση προήρθε μετά από την ερώτηση ενός δημοσιογράφου για το κατά πόσο υπάρχουν σχέδια τερματισμού κάποιας από αυτές τις σειρές, για να ανοίξει

το πρόγραμμα για νέες, όπως το επερχόμενο "Batwoman".

"Οι σειρές κάποια στιγμή τελειώνουν, δεν έχουμε σχέδια ακόμα για να τερματίσουμε κάποια από αυτές. Θα δούμε και θα αποφασίσουμε στην πορεία" είπε ο Pedowitz. "Προσθέσαμε κι έκτη βραδιά προγράμματος (την Κυριακή), οπότε έχουμε περισσότερο χώρο".

Ο Pedowitz υπογράμμισε ότι το μέλλον της Batwoman βασίζεται στην πιθανή εμφάνιση του Batman στο Arrowverse.

Το "Arrow" είναι η πρωτοπόρα σειρά του CW της οποίας η 7η σεζόν θα ξεκινήσει σύντομα. Το "The Flash" θα μπει την 5η σεζόν, ενώ τα "DC's Legends of Tomorrow" και "Supergirl" στην 4η. Τέλος, το "Black Lightning" θα μας παρουσιάσει φέτος την 2η σεζόν.

Για περισσότερα για το Arrowverse, διαβάστε για τις ημερομηνίες πρεμιέρας των νέων σεζόν, τις νέες προσθήκες στο "Supergirl", ποιος θα λείπει από το "DC's Legends of Tomorrow" και λίγες λεπτομέρειες για την επερχόμενη σειρά "Batwoman".

H νέα τηλεοπτική σεζόν μας ετοιμάζει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα, γι' αυτό ρίξτε μια ματιά στον τηλεοπτικό μας οδηγό και πείτε μας στα σχόλια, εσείς για ποιες σειρές θα μείνετε στο σπίτι.

IGN GreeceSDCC 2018: "Heroes and Villains" TrailerΌλες οι πρεμιέρες της Φθινοπωρινής σεζόν του CW είναι εδώΟ Greg Berlanti δεν εγκαταλείπει τους ήρωες του CW

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα