Δεν ήθελε να χάσει η Σάκκαρη (video)

Η Μαρία Σάκκαρη κατάλαβε από νωρίς πως δεν ήταν στην καλύτερή της ημέρα, στον τελικό κόντρα στη Μικαέλα Μπουζαρνέσκου, όπως φάνηκε σε συνομιλία που είχε με τον προπονητή της. Η Ελληνίδα τενίστρια τόνισε στον Τομ Χιλ, πως δεν της έβγαινε το παιχνίδι στον τελικό του τουρνουά του Σαν Χοσέ, όμως ήταν αποφασισμένη να παλέψει για να γυρίσει την εις βάρος της κατάσταση. Τελικά, δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα 2-0 σετ (6-1 και 6-0).

Συγκεκριμένα, μετά το πρώτο
σετ, ο Χιλ της τόνισε: «Μείνε κοντά της στο σκορ και σου εγγυώμαι ότι θα ξαναμπείς στο παιχνίδι και θα αρχίσει να νιώθει πίεση. Πήγαινε πόντο-πόντο, μείνε συγκεντρωμένη και θα τα καταφέρεις. Μη βιάζεσαι μεταξύ των πόντων όταν έχει σερί κερδισμένων φάσεων. Αν κερδίζεις εσύ, συνέχισε γρήγορα».

Από την πλευρά της, η Σάκκαρη τόνισε: «Τα βασικά μου όπλα δεν λειτουργούν».

Ο Χιλ της υπογράμμισε: «Δεν λειτουργούν τώρα, αλλά θα το κάνουν. Είσαι σε καλύτερη θέση από ό,τι στον ημιτελικό. Χθες ήσουν δύο γκέιμ μακριά από την ήττα, αλλά επέστρεψες. Μπορείς να το κάνεις και σήμερα. Έχεις χάσει απλώς ένα σετ. Δεν σημαίνει τίποτα, τώρα αρχίζει το παιχνίδι. Ανέβασε την ενέργειά σου και ο κόσμος θα σε βοηθήσει. Έχει έρθει πολύς κόσμος εδώ για σένα».

Η Χιλ απάντησε όταν τη ρώτησε αν νιώθει καλά: «Όχι. Αλλά δεν έχω άλλη επιλογή. Είτε θα το κάνω, είτε όχι και θα χάσω. Και δεν θέλω να χάσω».

Το σχετικό βίντεο:

“My weapons are not working.”

“They’re not working *now*. They will.”

Good back and forth between Maria Sakkari and Tom Hill. #MubadalaSVC pic.twitter.com/T9udAY5Yze

WTA Insider (@WTA_insider) August 5, 2018
Keywords
Τυχαία Θέματα