Δεν χάνει με Μίλνερ και Μανέ η Λίβερπουλ

Στο Λονδίνο και το Selhurst Park η Λίβερπουλ επικράτησε της Κρίσταλ Πάλας χάρη στο γκολ του Τζέιμς Μίλνερ με πέναλτι και τον Σαντιό Μανέ που σκόραρε για 6η φορά κόντρα στην Πάλας.Με 10 τελείωσαν το ματς οι γηπεδούχοι καθώς αποβλήθηκε ο Γουάν - Μπισάκα.

Εξαιρετικός ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο, δοκάρι ο Τάουνσεντ - γκολ ο Μίλνερ

Πρώτη καλή ευκαιρία για τη Λίβερπουλ στο 19ο λεπτό ο Σαλάχ έκανε
αδύναμο σουτ χωρίς να δημιουργήσει προβλήματα στον Χένεσεϊ.Στο 22' ο Μανέ πέτυχε γκολ, όμως σωστά ακυρώθηκε για φάουλ πάνω στον Ουαλό τερματοφύλακα της Πάλας.Μεγάλη ευκαιρία με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να πλασάρει άστοχα ύστερα από πάσα του Κειτά που μπήκε φουριόζος στον αγώνα.Απάντησε η Πάλας στις ευκαιρίες, ο Τάουνσεντ σημάδεψε το δοκάρι του ΄Άλισον, οι γηπεδούχοι άγγιξαν το γκολ στο 25ο λεπτό.Στο 27' ο Κεϊτά δεν κατάφερε να νικήσει τον Χένεσεϊ που αντέδρασε σωστά πέφτοντας στην γωνιά του.

Νέα μεγάλη ευκαιρία για τη Λίβερπουλ, ο Σκωτσέζος μπακ Ρόμπερτσον σούταρε ψηλά από πλεονεκτική θέση στο 35ο λεπτό. Στο φινάλε του ημιχρόνου ο Σαλάχ κέρδισε πέναλτι από τον Σακχό και ο Τζέιμς Μίλνερ από την άσπρη βούλα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Κλοπ για να κλείσει το ημίχρονο με τους κόκκινους μπροστά στο σκορ.

Δεν εντυπωσίασε η Λίβερπουλ, αποβολή για την Πάλας, σκόραρε ξανά ο Μανέ

Ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο με διπλή ευκαιρία για τους ''κόκκινους'', στο 49ο λεπτό ο Σαλάχ δεν έκανε καλό κοντρόλ και κλείστηκε από τον Χένεσεϊ και εν συνεχεία ο Κεϊτά σούταρε δίπλα από τα δοκάρια.
Απάντησε στις ευκαιρίες η Πάλας, ο Μιλιβόγεβιτς ανάγκασε σε δύσκολη επέμβαση τον Άλισον στην απ'ευθείας εκτέλεση φάουλ και στη συνέχεια ο Φαν Άανχολτ σούταρε ψηλά χωρίς να ανησυχήσει τον Βραζιλιάνο.

Η Λίβερπουλ έψαχνε δεύτερο γκολ για να καθαρίσει τη νίκη, ο Σαλάχ δοκίμασε το πόδι του όμως ο Σλουπ με το κεφάλι έβγαλε τη μπάλα σε κόρνερ.
Σουτ του Ζαχά στο 73ο λεπτό, μάζεψε εύκολα ο Άλισον σωστά τοποθετημένος.
Στο 76ο λεπτό ο Σαλάχ έφυγε σφαίρα απέναντι στον Χένεσεϊ και ο Μπισάκα αναγκάστηκε να αφήσει την ομάδα του με παίκτη λιγότερο ανατρέποντας τον Αιγύπτιο.

Στο 84 ο Αιγύπτιος πέταχτηκε με το κεφάλι αναγκάζοντας τον Χένεσεϊ να παραχωρήσει το κόρνερ.Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Μανέ που έφυγε στην αντεπίθεση και κλείδωσε την δεύτερη νίκη της Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα. Πελάτισσα του Σενεγαλέζου η Πάλας, έφτασε τα 6 γκολ απέναντι της.

Την ερχόμενη αγωνιστική η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Μπράιτον που έκανε ζημιά στη Μάντσεστερ Γ. και η Κρίσταλ Πάλας δοκιμάζεται στην έδρα της φορμαρισμένης Γουότφορντ.

Διαιτητής: Μάικλ Όλιβερ

Εκτός αποστολής

Κρίσταλ Πάλας: Νταν, Γουίκαμ

Λίβερπουλ: Λόβρεν, Τσάμπερλέιν, Φαμπίνιο

Κόκκινη:Γουάν-Μπισάκα

Κρίσταλ Πάλας: (Χότζσον): Χένεσεϊ, Σακχό, Τόμκινς, Φαν Άνχολτ, Σλούπ,
Γουάν-Μπισάκα, ΜακΆρθουρ, Τάουνσεντ( Ουόρντ), Μιλιβόγεβιτς, Μπεντέκε(Μέϊερ)(71΄Σέρλουθ), Ζαχά

Λίβερπουλ (Κλοπ): Άλισον, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Γκόμεζ,
Αλεξάντερ-Άρνολντ, Μίλνερ (67' Χέντερσον), Βαϊνάλντουμ, Κειτά, Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνιο(90' Φιρμίνιο)
Keywords
Τυχαία Θέματα