Δεν μπορούμε πλέον να παίξουμε το Silent Hills P.T.

Το νέο Patch κλειδώνει εντελώς το P.T.

Σύμφωνα με αναφορές, το νέο patch για το P.T.,το λεγόμενο “Playable Teaser” για το ακυκλοφόρητο μέχρι στιγμής Silent Hills, κλειδώνει εντελώς το παιχνίδι, ακόμα και αν το έχετε εγκατεστημένο στο PS4.

Σύμφωνα λοιπόν με ένα post στο Reddit, το παιχνίδι φαίνεται να κλειδώνει μετά την τελευταία ενημέρωση που έγινε στις 22 Οκτώβρη του 2018.

Ακόμα και αν το έχετε αγοράσει, το μόνο που θα δείτε όταν προσπαθήσετε να παίξετε είναι αυτό.

Η ημερομηνία η οποία έγινε το post έχει τη μορφή μέρα/μήνας/έτος και όχι μήνας/μέρα/έτος που έχουν στις Ηνωμένες πολιτείες τις Αμερικής, οπότε ο χρήστης προφανώς ζει εκτός Αμερικής. Αυτό όμως, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στις ΗΠΑ το παιχνίδι δεν είναι κλειδωμένο, μας κάνει να συμπεράνουμε ότι μάλλον η ενημέρωση θα γίνεται διαθέσιμη σταδιακά σε όλο και περισσότερες χώρες. Βέβαια η αναφορά αυτή δεν θα πρέπει να μας ανησυχεί και τόσο, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν άλλες φήμες για κάποιο killing patch που κυκλοφορεί ελεύθερο στους δρόμους.

Το P.T. ανακοινώθηκε και κυκλοφόρησε μέσα στο 2014. Οι παίκτες που κατέβασαν το δωρεάν demo σύντομα κατάλαβαν ότι αυτή η τρομακτική εμπειρία ήταν στην πραγματικότητα ένα teaser για το Silent Hills. Μέχρι τον Σεπτέμβρη του ίδιου έτους το παιχνίδι είχε πάνω από 1 εκατομμύριο downloads.

Αφού ο δημιουργός του παιχνιδιού, Hideo Kojima, και η Konami, που ήταν υπεύθυνη για την κυκλοφορία του, τα σπάσανε, το Silent Hills ακυρώθηκε, ενώ το P.T αφαιρέθηκε από το PlayStation Store. Οι μόνοι που μπορούσαν ακόμα να παίξουν το teaser ήταν όσοι το είχαν εγκατεστημένο και δεν το είχαν διαγράψει.

Ο Άλεξ, όταν δεν κυνηγάει templars ή δεν περνάει τα βράδια του στο Gotham, γράφει στο IGN. Μπορείτε να τον βρείτε σε facebook και instagram.

IGN GreeceΗ Konami κλείνει το PC Remake του P.T.P.T. (Silent Hills) World Record SpeedrunΝέα μυστικά του PT βρέθηκαν από Dataminers

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα