Το τέλος της ξεκούρασης, η αρχή της ανασυγκρότησης

Δεύτερη και τελευταία μέρα ξεκούρασης κι αποφόρτισης για την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, μετά το διήμερο ρεπό που δόθηκε για το τρέχον διήμερο. Αν και με δεδομένο πως το επόμενο ραντεβού έχει οριστεί για αύριο το απόγευμα στις 19.00 στη Νέα Μεσημβρία, γίνεται αντιληπτό πως ο χρόνος ήταν αρκετός – μεσούσης της περιόδου – για … ανάσες. Εξαίρεση αποτελούν οι διεθνείς, που αναμένεται να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις του με τ’ αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα
των χωρών τους προκειμένου να επιστρέψουν και να ενσωματωθούν μαζί με τους υπόλοιπους για μια «γεμάτη» εβδομάδα προπονήσεων, αφού ο πρώτος αγώνας που θα δώσει ο «Δικέφαλος» μετά τη διακοπή είναι την επόμενη Δευτέρα (σ.σ. 20/11) υποδεχόμενος τον πρωτοπόρο Ατρόμητο στην άδεια – λόγω τιμωρίας – Τούμπα, αγωνιστική με την οποία ολοκληρώνει την ποινή των κεκλεισμένων θυρών.

Μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ, τον τρόπο με τον οποίο ήρθε αυτή κι όλα όσα ακολούθησαν σ’ επίπεδο ζυμώσεων, αναμένεται μ’ ενδιαφέρον η επόμενη μέρα στην ... αναδιάρθρωση των σχέσεων της ομάδας με τους ποδοσφαιριστές, ο αντίκτυπός της κι η εικόνα που θα παρουσιάσουν σ’ έναν ομολογουμένως δύσκολο μεν αγώνα, αλλά σε περιβάλλον στο οποίο ο ΠΑΟΚ έχει (απο)δείξει, έστω και σε θεωρητικά υποδεέστερους αντιπάλους από τον Ατρόμητο, ότι γνωρίζει τί και πώς πρέπει να κάνει προκειμένου να πάρει αυτό που επιθυμεί. Μαουρίσιο και Μυστακίδης είναι τα δυο ερωτηματικά, με τον πρώτο να ανεβάζει ρυθμούς και τον δεύτερο να βρίσκεται σε φουλ πορεία επανόδου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στον συγκεκριμένο αγώνα ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει και στους τιμωρημένους Ζαμπράνο, Μπίσεσβαρ, Πέλκα.
Keywords
Τυχαία Θέματα